Se når fotoboksen løper fra politiet

Det kommer stadig nye – men denne tar taka! Se video:

Denne fotoboksen er noe av det mer kreative vi har sett på en stund   og i motsetningen til en vanlig fotoboks får den oss til å le! Dessuten er effekten på bilistene udiskutabel...
Denne fotoboksen er noe av det mer kreative vi har sett på en stund og i motsetningen til en vanlig fotoboks får den oss til å le! Dessuten er effekten på bilistene udiskutabel...

De siste årene har vi sett en rivende utvikling rundt fotobokser som skal ferske fartssynderne.

Nå kan de ikke bare ta én og én bil – men mange på en gang, de måler ikke bare farten der og da, men kan ta snittmålinger og dessuten begynner de å bli flyttbare. Politiet kan nemlig sette dem på en tilhenger og flytte de med seg rundt omkring.

Dette er naturligvis dårlige nyheter for de om er litt harde på gassen. Men målet er jo å begrense råkjøring og dermed sikre trafikken.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Dette er fullstendig galskap!

Politiet ler ikke ...

Men her har vi en fotoboks som nok ikke engang politiet har tenkt på enå Og vi må virkelig si at vi har sansen. Heller dette, enn de vanlige boksene som tar oss.

Dessuten, som du vil se av klippet, har denne boksen en umiddelbar effekt på bilene som blir "tatt".

Mest reaksjon blir det fra en politibil – som på sin side ikke ser den samme humoren i stuntet som oss! Har du noen gang sett en fotoboks løpe fra politiet – det er et syn verdt å få med seg.

Hele klippet er rett og slett bare helt herlig.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2rP7QVwn2Cw

LES OGSÅ: – Hvor mye straff får jeg for å sage ned en fotoboks?