Se! Kjendisene ligner på biler

Brooms bildesignekspert matcher kvinnelige kjendiser med deres dobbeltgjengere i bilverden. Ser du likheten?

BMW M6 Anne Kat_edited 1
BMW M6 Anne Kat_edited 1

maserati_quattroporte pia oppslag_edited-1
maserati_quattroporte pia oppslag_edited-1

- Ole-Martin Lundefaret, som Brooms ekspert på bildesign, har du tidligere svart på hvilke kjendismenn som ligner på hvilke biler.

- Det stemmer!

- Nå vil vi gi deg oppgaven med å matche kvinnelige kjendiser med dobbeltgjengeren i bilverden. Tar du utfordringen?

- Selvfølgelig gjør jeg det!

- Da fyrer vi løs!

Hummer-H1_m gro
Hummer-H1_m gro

Gro Harlem Bruntland

- Selveste Mor Norge er vel kanskje en av de tøffeste og mest macho nordmenn som har levd. Vi kan nok utelukke at Gro er en typisk konebil. Her må vi over på noe som takler alt under alle forhold. Noe stort og massivt med en voldsom autoritær utstråling. Det er Arnold Swarzenegger som er kjent for å kjøre denne bilen, men med plastisk kirurgi, og overdreven forfengelighet blir han pinglete i forhold til vår Gro! Hun er en Hummer H1.

BMW-M6 Anne Kat_edited-1
BMW-M6 Anne Kat_edited-1

Anne Kat Herland

- Vilter, uvørn og litt sånn ”up yours-holdning.” Det koblet med at hun er en reflektert og intelligent og tidvis elegant kvinne. Hmmm... Denne nøtten er ikke lett å knekke. Det må bli noe litt uforutsigbart, bøllete, men allikevel feminint og gjennomtenkt. Noe som har slagkraft, men allikevel kan oppføre seg. Dæven, denna vakke lett! Jeg tror vi er i Tyskland og hos BMW jeg. Vi snakker M, og da enten 3-, 6-, eller X-serie. Jeg mener Anne Kath er en BMW M6.

Er du like smart som Einstein? Da skjønner du kanskje disse trafikkreglene?!?

Aston_Martin-DB9 Celina_edited-1
Aston_Martin-DB9 Celina_edited-1

Celina Midelfart

- Hun har kjørt Porsche Cayenne Turbo i noen år nå, og har nettopp bestilt seg en Porsche Panamera. Men Celina er ikke noen Panamera. Hun er sofistikert, har dyre vaner og midlene til å finansiere dem. Hun er en leder, har et klassisk elegant ytre, skiller seg ut, men på en smakfull måte. Tipper vi må til England og til Aston Martin, og da er Midelfart en DB9.

Ford-FocusRS kari (Foto: Ford, © ra dg)
Ford-FocusRS kari (Foto: Ford, © ra dg)

Kari Traa

- En turboaktiv og sprudlende utgave av menneskeslekten. Vilter, energisk og åpenbart i stand til å fullføre prosjekter, enten det er å vinne i alpinbakken, eller utvikle egen kleskolleksjon. Hun er bombesikkert begavet med godt veigrep, hun har definitivt turbo, og har et ytre som utstråler indre kvaliteter. Kari Traa er en Ford Focus RS.

maserati_quattroporte m pia
maserati_quattroporte m pia

Pia Tjelta

- Hun synger på vakkert stavangersk, har en feminin og moderlig utstrålning, og et skal vi si ”familievennlig” utseende. Det må bli en elegant bil som passer både til galla og hverdags. Fargen blir svart, og vi lander i Italia. Tankene går til noe mer stilfullt enn sportslig. Nemlig en Maserati Qauttroporte.

Disse SUV-ene bør du IKKE kjøpe!