Se høydepunktene fra program 8

Sesongens siste utgave av Broom er viet ferien. Det hele starter med en test av to gode flerbruksbiler.

I vårens siste program får du se to flerbruksbilder i duell: VW Caddy og Citroën C3 Picasso. (Foto: Gunnar Omsted)
I vårens siste program får du se to flerbruksbilder i duell: VW Caddy og Citroën C3 Picasso. (Foto: Gunnar Omsted)

Citroën C3 Picasso og VW Caddy er to biler som gjør samme oppgave på veldig forskjellige måter. Begge er flerbruksbiler, men C3 Picasso har hele tiden vært tenkt som en personbil, mens VW Caddy er en konvertert varebil. Broom-Larssen ser på likheter og ulikheter på de to bilene, og finner positive og negative sider ved dem begge.

Marex 370

326272

I solsteka er det deilig å komme seg ut på fjorden og ta seg en dukkert. Med Marex 370 har de norske båtbyggerne gått tilbake til bruken av akterkabin. En praktisk og fin løsning som dessverre er litt dyr å lage. Målet er å ha en båt som skiller seg ut og tilbyr noe ekstra.

Suzuki Gladius og BMW F800R

326273

Larssen rekrutterer hjelp fra en politimann for å teste to nykommere på MC-markedet. BMW F800R er en fin sykkel for deg som ikke skal på de aller lengste turene med to hjul i svingen. Suzuki Gladius er enda mer lettkjørt og en ypperlig sykkel for nybegynneren.

Broom Racing

326274

Dag Otto Lauritzen var en av Norges aller raskeste menn på sykkel, og er en av veldig få nordmenn som har vunnet en etappe i Tour de France. Nå får vi se om han er like rask i en Volvo C30 på Rudskogen.