Se høydepunktene fra program 6

Jan Erik tester Princess 95, besøker BMW Individual og kjører flerbruksbil i Kroatia. Her er høydepunktene fra Broom nr 6!

Jan Erik drar til sjøs   med en skikkelig drømmebåt!
Jan Erik drar til sjøs med en skikkelig drømmebåt!

Du har kanskje ikke råd til en luksusyacht til 65 millioner kroner? Det har vel strengt tatt heller ikke Jan Erik, men i Broom nr 6 var han så heldig at han fikk bli med en tur. I klippet over kan du se at han var fornøyd!

- Princess 95 er det ypperste av luksus. En utrolig båt som ikke mangler noe. Vi dro på tur til fantastisk vestlandsnatur og inn mellom noen fjell jeg aldri i verden ville våget å manøvrere hvis jeg sto til rors, sier Jan Erik.

Peugeot 3008 THP

363799

Jan Erik tok oss også med til Kroatia i mandagens utgave av Broom. Her kjørte han en helt ny flerbruksbil, nemlig Peugeot 3008 THP.

BMW Individual

363801

Deretter gikk turen til Tyskland for å besøke BMWs Individual-avdeling. Her kan du se fantastiske luksusbiler med innslag av rent gull (!), som blant annet lages til til arabiske oljemillionærer og moteguruer som Karl Lagerfeld. Her spares det ikke på utgiftene!

Broom Racing

363803

Til slutt gikk turen som vanlig til Rudskogen, der Tommy Rustad og Jan Erik fikk besøk av Henriette Bruusgaard i Broom Racing. Skuespilleren og artisten overrasket alle med rundetiden sin - hun har nemlig ikke lappen!