Toyota har laget en virkelig barsk Tacoma for å hylle filmen "Back to the future".
Toyota har laget en virkelig barsk Tacoma for å hylle filmen "Back to the future".

Se hva Toyota har laget for å hylle et spesielt 30-års jubileum

Denne håper de ville falt i smak hos en viss Marty McFly.

De fleste har vel sett den legendariske filmen "Back to the future" fra 1985 (har du ikke sett den, får du gå og stille deg i skammekroken). Handlingen er dermed velkjent: Hovedrollefiguren Marty McFly (spilt av Michael J.Fox) ender opp i en DeLorean-tidsmaskin, og blir sendt tilbake til 1955, med alt det fører til av forviklinger og dilemmaer. 

Men husker du hvilken bil det er som Marty viser fram til kjæresten i starten av filmen, og som han kjører på slutten av filmen? Jo, en sort Toyota Hilux med små tøffe detaljer. Dermed har Toyota en unik link til filmen. Noe som jo må utnyttes...

Toyota tilbakekaller 6,5 millioner biler

Toyota feirer filmen og sin egen bil

Det har vært mye fokus rundt 21.oktober 2015, for det er dagen da Marty McFly kommer til fremtiden i "Back to the future II" fra 1989. I forbindelse med denne datoen har man feiret filmene, og Toyota ville naturlig nok være med på jubileet.

For å hylle filmen og Hiluxen i den, laget man en knalltøff, sort 2015 Toyota Tacoma med seriøs off-road fjæring og mengder av KC ekstralys (også montert på veltebøylen), nøyaktig etter stilen som Hiluxen hadde i 1985.

Volkswagen stopper salget av enkelte nybiler

Når så du sist skvettlapper på en ny bil?

For å ligne mest mulig har man også satt på en ordentlig kufanger og modifisert både hovedlys og baklys for å ligne mer på en gammel Hilux. Små detaljer som tøffe TRD-felger på BF Goodrich dekk (selv om originalen hadde Goodyear), samt herlige skvettlapper og Toyota skrevet på bakluken kompletterer bildet. 

Dette er dessverre den eneste Toyota vil lage, mens kopier av den vil bli stilt ut ved store turistattraksjoner i Los Angeles, Dallas og New York.

Men hvis det skulle hagle inn med folk som vil kjøpe en slik Tacoma, bør det jo ikke være noen stor sak å lage en liten serie med slike biler. Personlig vil jeg påstå at det er slik bilen burde se ut når den ruller ut fra fabrikken, for dette er steintøft! 

En av Norges mest populære biler har blitt ny