Se hva Broom-leserne mener om bilene sine

Alt fra pengesluk man må styre unna - til "helt fantastisk". Dette er interessant lesning:

Regjeringens forslag til statsbudsjett får hard medfart av bransjen når det kommer til avgiftene på bil. Norsk Elbilforening kaller forslaget et katastrofe. (Foto: Fotomontasje: Ole Martin Lundefaret)
Regjeringens forslag til statsbudsjett får hard medfart av bransjen når det kommer til avgiftene på bil. Norsk Elbilforening kaller forslaget et katastrofe. (Foto: Fotomontasje: Ole Martin Lundefaret)

Tidligere denne uken presenterte vi en undersøkelse gjort av britiske Which Car? - som hadde bedt over 52.000 bileiere vurdere sin egen bil.

I den forbindelsen sparket vi ballen videre til Broom-leserne, med følgende oppfordring:

"Vi ønsker å høre litt om hva du synes om din bil også. Fortell hvilken bil du har, hvor fornøyd du er med den på en skala fra 1 til 5 og om du ville anbefale den til en venn. "

Svarene har strømmet inn, både på Broom-forumet og på Brooms Facebook-side. Her kan du lese de som har kommet inn til nå - og etterpå kan du sende inn din egen vurdering!

John Olav

Hei! Jeg har en VW Passat stv. 2.0 TDi 4motion 2007-modell og er kjempefornøyd med bilen. Har hatt den siden ny, og har kjørt 128.000 km med den. Kan godt anbefale denne til en god venn. Karakter 5

Marte Erica Ringstad

Peugeot 207 2007-modell. DRITTBIL, alltid noe feil med den, får terningkast 1,5

Veronica S. Bigset

Vi har tre Volvoer. V70R AWD 2006 mod. Terning:5. Eier en svart V70R AWD 2000 mod, som gubben pendler i for tida. Terning:5

Jøran

Kjører en BMW 320 iA 2005 modell. Bilen har sportsunderstell og er senket bittelitt. Å kjøre langtur på fine veier er rett og slett en drøm. Bilen glir deilig fremover og jeg kan kjøre langt uten å bli nevneverdig sliten.

Bykjøring på brostein derimot, eller kjøring på dårlige (norsk standard) veier, kan være en prøvelse. Der er den i overkant "hard". Dette bedret seg da jeg byttet ut de punkteringsfrie dekkene.

Kjøring på vinterveier er problemfritt. Nå pleier jeg vanligvis å avpasse farten etter forhold og tviholder ikke på fartsgrensen dersom forholdene ikke er der. Allikevel, de gangene jeg har fått litt sladd, har elektronikken vært så kjapp ute å rette opp at jeg knapt har lagt merke til det.

Har hatt lite problemer med bilen og fulgt opp med servicer når de kommer. Bruker ikke merkeverksted til service, men har funnet meg et godkjent BMW verksted som gjør en glimrende jobb til nesten halve prisen.

På en skala fra 1 til 5, gir jeg bilen en sterk 4´er.

Forførende Bayer: Les testen på BMW 5-serie her:

Even Duus

Audi Rs2 1994-mod.Terning: 5

Heidi Djupdal

Kjører Mercedes CLK 98-mod. Terningkast 5

Henriette Helgeland

Volvo XC70, 2010-modell. Terning: 5

TomR

Jeg kjører en 2007-modell Audi A4 2.0 TDI Avant, Quattro, S-line med 170 hk. Er veldig fornøyd med bilen, har vært problemfritt så langt. Har hatt den kun ett år så det er kanskje litt kort periode, men så langt har det vært en glimrende bil. Spesielt på vinteren. Hvis jeg skal sette fingeren på noe så må det være drivstofforbruket på 0,7 liter per mil som kunne vært lavere. Og at du hører godt at det er en dieselbil, noe som ble løst med den nye motoren i 2008.

Bilen har veldig gode seter og er komfortabel å kjøre på langtur. Jeg anbefaler denne bilen for alle. Før det kjørte jeg en 1997-modell Mazda 323 f 1.8 med 115 hk i åtte år.

Det var en bil som lå godt på veien og som var helt problemfri i alle år. Kun vanlige slitedeler som måtte byttes. Den bilen var god å kjøre, men setene var ikke veldig komfortable på langkjøring. Fikk vondt i baken når distansen begynte å bli lang. Den var heller ikke den som brukte minst drivstoff i klassen, da den fort kom opp i literen på blandet kjøring, men på langkjøring kom den lett ned mot 0,6.

Kan anbefale bilen for ungdom. Grunnen til at jeg byttet var for å få en sikrere bil og trekk på alle fire hjul. Tror nok nøkkelen til problemfritt bilhold er skifte av olje og filter minimum en gang hvert år.

I ungdommen hadde jeg et par problembiler av andre merker, men på den tiden kjørte jeg både avis- og landpostbud og det er nok en type kjøring som de fleste biler sliter med, så jeg vil ikke henge ut disse bilmerkene av den grunn. Det var også biler som var veldig gode å kjøre, og som jeg likte godt.

Morten Iversen

Renault Megane stv. Kanon bil. sterk dieselmotor, god plass og ikke minst kollisjonssikker. Terningkast 5.

Broom har akkurat testet Grand Scenic - les mer her:

Knut Inge Carstensen

Mercedes-Benz C180, 99-modell, terningkast 4

Christian Hvidsten

VW Boble 1974-modell. Gjort mye med den. Storkoser meg på hver tur. Bil med mer historie og sjarm skal du lete lenge etter. Terningkast 6

Victor Moen

Toyota MR2 93-modell. Herlig bil. Terningkast 5

Hasnat Ahmad

Har Mercedes-Benz w211 08-modell. Kjørt nå 230.000, strålende fornøyd med bilen, 100 av 100

Har også en Toyota Land Cruiser hjemme, 50 av 100. Tror ikke det finnes en mer ukomfortabel bil i verden!

LES OGSÅ: Offorad-legenden fyller 60 år

Frode Almås

Toyota Avensis D4D -08-modell. Terningkast 5

Tommy Andre Hauglid

Subaru Forester 2.0 d 2009-modell. Kjempefornøyd, terningkast 5

Tor Arne Solem

BMW 520d 08-modell :) terningkast 5. Men sikler på 525xd eller 530xd.

acdisi

Jeg har en 1987 Mazda 929 2.2 LX. Jeg har ikke kjørt den så veldig mye og det er min første bil. Så jeg kan ikke si så mye, men så langt så har den vært kjempebra. Jeg vil gi den 5/5 men den kan jo fås med mer utstyr og 3.0 liters V6 . Men for mitt bruk tror jeg den holder og jeg er veldig fornøyd med den sånn som den er. Meget god komfort. Bra kvalitet på materialene og en solid bil. Jeg vil anbefale denne til de som ikke bryr seg mye om alderen på bilen og hvis de vil ha en luksusbil til billigbil pris. men på 24 år har nok mange gått langt, min har bare gått ca. 185.000, jeg har vært heldig med mitt eksemplar. Det kan nok være noen dårligere til salgs. Selv om det akkurat nå ligger bare 1 til salgs. Og jeg skal ikke selge min med det første. Dette er bilen min i en artikkel her på broom: BILEN MIN: Thomas sin Mazda 929, 2,2 1987-modell

Men for å sammenligne med en bil som jeg kjenner til - mamma sin 1995 Opel Astra stasjonsvogn 1.7 TD, vil jeg gi 2/5, selv om bilen har gjort jobben, har det blitt mye reparasjoner og den har lite ekstrautstyr.

Hvis jeg skulle velge en av de bilene som jeg har litt kjennskap til som er nærmest min Mazda, må det være Volvo 760 i ambassadør-utgave som er nærmest, men ikke like bra komfort etter min mening. Men bakseteplassen var omtrent den samme.

Les mer om 929-en til Thomas - klikk her:

Jo Bjørnar Ryen

2004-modell Nissan Navarra, Terningkast: 4. Trekk litt ned på dieselforbruk og at jeg måtte koste på skifte av rådelager nå, men billigere enn ny motor, pluss at jeg vente på at Nissan utarbeider en utvidet garantiavtale, så får jeg tilbake noen kroner, blir det en 5'er! :) Blir en ny en om 3-4 år! :-)

Robin Storbråten

En Volvo V70 d3 2011-modell og en Mercedes Vito 2011-modell. Helt klart en 5 på begge bilene.

Per-Christian Røgeberg

Volvo 240GL 1990-modell. Anbefales for de som vil ha gode og pålitelige biler. Karakter 5

Arne Dahl

Kjører en Nissan Pathfinder 2,5 TdCi LE 2005 modell, vil anbefale bilen til alle som har behov for stor 4x4. LE-modellen har de fleste moderne hjelpemidler som ESP, antispinn, regnsensor osv.. Skifter snart til ny Pathfinder, da med V6 TDI motor fra Renault

Vigdis Bjølgerud

Rallygrønn Skoda Fabia 1,6 TDI 90 hk 2011-modell. Terningkast 6.

Fornuft på boks: Les testen av Fabia her:

Roy Bygdevikingen Valle

Her er det amerikansk!! Durer rundt i en Chevrolet Silverado 94-modell, hevet 6 tommer og kjører på 35-tomms dekk, er superfornøyd, en fin 5-er fra meg!

Kjell Ivar Nythe

Mercedes E .... Meget behagelig bil å farte rundt i.... En 5'er.......

Ken

BMW 520 d, 2010. Beste bilen jeg har hatt, karakter 5

Espen

Har hatt en rekke biler opp gjennom årene, men bilen med den desidert beste låta er min nåværende Volvo S70 med 5'er bensinmotor. Ellers så har det vært mange VW/Audi-produkter som har fungert meget bra. Gamle Renault 18-en virka bra den også, Escorten fra 1976 også. Lada 1200-en var også problemfri! Volvo'n er forresten den eneste bilen som har stoppet for meg under kjøring. Den hadde en tredagers sørgeperiode (stoppa da hele Norge stoppa opp sist mandag kl.12) og fyra etter 3 dager uten å ha bytta noe som helst - bare kontrollert at alt var ok....

Gått problemfritt siden... Min neste bil blir en '06/07 Legacy m /165hk bensin og automat. Ingen dårlig bil det heller! Forresten...hvis jeg klarer å gi slipp på gromlåta til Volvoen, da..

Kjell Eliassen

Chevy van, super bil med god plass og komfort. Sterk 6,2 diesel, sikker og god bil, anbefales Terningkast:5

Del med Facebook-vennene dine

Aleksander Våge

Passat CL 1.8 1995 - karakter 4,5

Kristine Abrahamsen

Chevrolet Tahoe 98-modell som konebil, terningkast 5. "Gubbebilen", Chevy Suburban 2003-modell får terningkast 4, begge er superflotte biler. God plass, grom lyd og masse fart :-))

Lise Berit Grønberg

Jeg kjører en 2009 mod Volvo V70 R-Design D5, AWD...Er bare sååååå fornøyd med den bilen ;0) Både når det gjelder komfort og kjøreopplevelse <3. Ikke minst vinterstid....står aldri fast kan man si ;0) Love my car.

Og som sommerbil har jeg en morsom Volvo 850 T5R T-Gul. Også meget fornøyd...er jo aldri noe tull med den...bytter kun slitedeler ;0)

Lars Richard Upsahl

Vi kjører Volvo S80 T5 :) Og Trabant 601 S Deluxe :) Terningkast S80: 10. Trabant: 7 :)

Kristian

Hei! Vi kjører Volvo V50, vi tenker på å oppgradere til S80. Vi er meget fornøyd med V50. Dette er en bil jeg absolutt kan anbefale.

I familien vår kjører onkelen min Skoda Octavia, vi vet ikke hvor mye den har vært på verksted de åra de har hatt Skodaen. (Skoda er en 2008-modell) Volvo er en 2007-modell. Vi er kjempefornøyd med bilen vår, vi gir vår bil karakter 5.

God komfort, gode seter, bra kvalitet, forbruket ligger på rundt 0,6, god plass til meg som faktisk er 1,85, så denne bilen er perfekt. Vi ønsker oss nå S80.

Hans Vidar Levinsen

Sier lite om hva poengsummen skal symbolisere. Noen er fornøyd når bilen går fra A til B mellom hver service, andre liker mer utstyr og kjøreglede. Jeg tilhører sistnevnte kategori. Har nå en BMW 525 XDA Touring Msport... Godt utstyrt. Denne bilen går langt utenpå alt annet jeg har eid, og matcher på mange måter det beste jeg har kjørt (Porsche, RS4, A8 mm). Dyr bil, men du verden så god!!! Hver tur er som terapi ;) karakter 5 (synes man burde kunne fått flere tall). Anbefales om du faktisk liker bil, og ikke bare vil fra A til B.

John-Hilmar Kristiansen

Kjører en senket 84 GMC Big Dooley med 4l80e og 6.5 turbo diesel. Utrolige kjøreegenskaper. Anbefales! Har også 77 Trans Am. Stiv og fin.

Katrine Josefsen

Kjører BMW 320 d, lavt forbruk, god å kjøre, fort opp i fart.. Vært på EU-kontroll for to år siden... Gikk rett gjennom, i år, gikk rett gjennom;) Eneste jeg har måttet bytte er bremser og støtdempere.. Elsker min strøkne BMW og vil aldri selge den.. Minuset med BMW er at det er dyre deler når noe går galt - og så er de dyre å kjøpe.. Men bilen min får en 5-er!;)

Jan Odd Myrvoll

Honda S2000 på en 5 plass :) Skjønna æ godt, har aldri hatt en så morsom bil. Anbefales :)

Jøran

Hei.Kjører Passat CC R-line, 170 hk, 4motion. Var på jakt etter Audi eller BMW da jeg kikket rundt etter ny bil i mars, men da jeg kom innom Møller og så rett på en nydelig bil jeg ikke var klar over VW hadde (Passat CC) , så var jeg helfrelst.

Har bare vært eier av bilen i ca. to uker, men så langt er jeg meget fornøyd. Er en drøm å kjøre, selv med store felger og dekk. :-) Angrer så langt ikke et sekund på dette kjøpet, og gleder meg stort over denne artikkelen. :-) Jeg anbefaler hvertfall alle å vurdere denne bilen, om de er på jakt etter en flott bil som ikke er "altfor" dyr.

Anders

Kjører Opel Vectra 1.9 cdti 2007 (cosmo, opc-line) swt. Er meget godt fornøyd med bilen. Stor, romslig og svært god å kjøre. 5

Sven-Åge Olsen

Renault Scenic '01. Reparasjoner for 55.000 på ett år. 0 poeng! Styr unna, folkens!

Del med Facebook-vennene dine

Helge Eide

Kjører en Peugeot 406 HDi, 2.0 110hk stv. 2000-modell. Den har passert 321.000 km. 200´av dem har jeg kjørt. Komfortmessig tror jeg det er svært få biler av denne årgang som slår den. Kan kjøre lange strekninger uten å bli sliten. Går billig, spesielt på langkjøring. Vært nede i 0,46 l/mil. Stort bagasjerom. Det jeg er mindre fornøyd med er at lenkestag (foran) slites veldig fort. Samme med "stabstag" bak og bremser. Det er for dårlig. Aldri hatt problem med elektrisk annet enn sensor for lav bremsevæske. Mitt inntrykk er at Peugeot har dårligere rykte enn fortjent. Totalt terningkast: 4

Kristian Søreide

Volvo V50, terningkast 5! http://www.autogazette.de/unternehmen/Volvo-hat-die-zufriedensten-Neuwagenkunden-323795.html. Tysk undersøkelse som viser at Volvo er den folk liker mest.

Øyvind Marthinsen

Toyota Landcruiser 07. 4x5 poeng! Ingen over, ingen ved siden!

be

Har eid en 2011 VW Caddy Comfortline Maxi 7-seter i to måneder nå, og vi er kjempefornøyde!!! Bilen er kjøpt ny. Etter å ha lett lenge etter en 7-seter med bagasjeplass var det kun en liten prøvetur som skulle til for å innse at dette var bilen for oss. Her kan voksne sitte i alle setene, og vi sitter godt. Bilen har likevel borti 500 liter bagasjeplass med alle setene i bruk, og det under nakkeputehøyde på det bakerste setet.

Vi synes bilen er helt på høyde både interiør- og støymessig, og nå gleder jeg meg til å kjøre hjem fra jobben snart ;-)

Ann Helen Hansen

Er jeg den eneste med Seat Leon? hehe...01-modell.Terningkast 4...

Jonathan Andres Dahlberg

Kjører Audi A4 Quattro 96-modell. Er ikke så fornøyd med den! Terningkast 2

Knut Fredrik Arnesen

Kjører Mitsubishi Grandis 2005, 2,4, er veldig fornøyd, 4,9 poeng, pga høyt drivstoff forbruk, men nå har jeg automatkasse.

B.V

Kjøpte Mazda 3 2004, for Mazda reklamerer for lite feil på sine biler! Status: Begge vindusmotorer skiftet, forhjulslager skiftet, hele varme- og airconditionregulatorpanelet skiftet. bakre støtdemper røk, rust i lakk, mye, men det verste er måten Mazda i Sarpsborg, og Norge har taklet feilen som de ikke klarer å lese koden på!

Det måtte ett verksted i Maugsten til for å finne ut av det ! Northug forlangte 5000 for noe de ikke klarte å finne ut av, de kunne godt lete for 7000 til, UTEN å garantere at de fant feilen! Det kaller jeg den verste service vi noen gang har opplevd på bil! Vårt råd, styr unna alt av Mazda (for Mazda Norge bryr seg overhode ikke om sine kunder ) og hold dere langt unna verkstedet Northug bil !!

Del med Facebook-vennene dine

Wilhelm Herholdt Haffner

Kjører en 2008 Honda Civic 1,8 Executive :-D. Fruen kjører en 2010 Honda CR-V 2,2 DA. Begge får 5!!!

Odd Atle Dalheim

2000-modell Chrysler 300M, 79 Trans Am, 69 Lincoln mk3, fornøyd med alle bilene, vært lite med feil, men de drikker bensin. Etter min mening får de 6, men det er hver sin smak da

Hans-Petter Haldorsen

Hei...Jeg har en Passat 1998 1.8 turbo stv, har hatt bilen i tre år nå og er kjempefornøyd..Selv om det er kjente fødselsproblemer med forstillingen på denne typen, må jeg si at det er ikke mye problemer i mitt tilfelle,.har vel kanskje vært heldig..

Bilen er behagelig, bruker mindre bensin enn hva jeg trodde og synes det er en bil jeg kan anbefale til de med litt dårligere økonomi, er ikke for dyre deler, og er for øvrig ikke vanskelig å få tak i deler heller, bortsett fra front og panser da hehe.... Klassifisering for meg må bli en 4 av 5

Stenshagen

Har hatt mange biler. Akkurat nå min andre Nissan Primera Sport 2001-modell. Dette er den beste bilen jeg har eid, utrolig gode kjøreegenskaper og kvalitet - karrakter 5 av 5

Hadde en lik Primera også for noen år siden, men dum som jeg var, solgte jeg den og kjøpte en A4 2.0 i 2006, dette var en skikkelig nedtur. A4-en var elendig på veien og det var stætt og stadig ett eller annet feil med bilen (kjøpte den ny). At dette blir betegnet som premium, er helt bak mål - karakter 1 av 5

Så solgte da denne A4-en i 2008 og kjøpte en ny Mercedes E klasse. Denne var langt bedre enn Audien, men følelsen av å ratte den var preget av at dette var en tung bil - karakter 4 av 5.

Så høsten 2010 kjøpte jegen ny Primera, brukt attpåtil, og er strålende fornøyd! Før 2001 har jeg også hatt litt av hvert: BMW 325, Volkswagen Passat, Citroen Xantia (forøvrig en meget bra bil), Opel Omega.

LES OGSÅ: Egil har en Omega med over 200 hestekrefter

Stian Hagelin Holte

Mitsubishi Outlander 2010 .. Herlig bil , terningkast 5

joakim

Har en 06/07 Focus 1,6 Ghia TDCi stv MS-design. Denne er veldig god. Har ikke hatt den så lenge da. Men den tiden jeg har hatt den har jeg vært veldig fornøyd. Kunne hatt litt mere hk. Ellers bra. Komfort er bra. Sporty look uten rails og med takspoiler. Skal montere hvite baklys(08-11) modell. sideskjørt, bak-skjørt, og frontleppe. Proffsoting av ruter er også planlagt. Har litt lyst på nye seter med el justering. Bilen har selvfølgelig alarm, varmetråder foran og bak, armlene med koppholder og oppbevaringsrom foran/bak, 2 sona klima, cruise control, radio/cd/mp3 med rattbetjening, 18" sommerhjul. Defa warmup-pakke er også montert i bilen. Denne får topp karakter av meg. og kan absolutt anbefales til folk som ser etter en bil i denne størrelsen

Madeleine Madsen

Mercedes 211 2006-modell Avantgarde 320 cdi :) Har og en eldre MB 124 500E;) Terningkast 5 på begge, helt klart :)

Ole Henrik Kaspersen

Ford Focus 1,6 stasjonsvogn, 2001-modell. Terningkast 5!

Hilde

Jeg har en Jeep Patriot Sport 2008 modell .Jeg kan anbefale den bilen på det varmeste, har hatt den siden den var ny og den går som en Klokke. Kanskje ikke så rart siden den ikke er så gammel, vil mange tenke, men har venner som har kjøpt Toyota RAV og ikke vært fornøyd, enda den har vært ett år yngre enn min .

Vi kjøpte en 2001-modell Jeep Cherokee også, min kjære smalt den og hadde det vært en annen bil, ville han ikke vært her i dag.Takket være ramma på Jeepen lever han . Så sikkerheten er også stor hos Jeep. Jeep er en kjempebra bil ,Prøv selv . Der vi kjøpte den yter de kempegod service også Terningkast 5.

Jan Engel Brødreskift

Ja ja, som foreløpig eneste med Saab 9-5 2000 modell, kjøremaskin, bensin vil den ha, men du og du det er kjøreglede i Saab ( lite problemer har det også vært) en klar 5

Bjørn-Tore Bugge

Kjører Citroen 2CV. Knall bra bil. Ikke noen racer men jeg har god tid :-)

Bjørn H. Andersen

Jeg kjører en totalt strøken (som ny) BMW 528 IA M-tech, + (alt utstyr), rååe felger og 265/18 dekk, den er gått 170.000, hatt den i litt over ett år har ikke vært noe feil eller mangler. Bilen er utrolig god å kjøre til tross for alder -97-modell. Er neppe mange som overgår denne, antar verdien er ca. 120.000,- (minst) Ikke snakk om at du får en bedre,annen bil til den prisen, selv om den kanskje er 5-6 år nyere. En gang BMW.....ALLLLLTID BMW, prøv det så blir du hekta. Uten tvil karakter 5. :-))))))))))) Hva mener dere i BROOM ???? :-))))

Kebabaluba

Kjører Volvo S60, 2003 modell bensin og er meget fornøyd med bilen. Har eid tralla i 2.5 år nå, og det har vært svært lite tull med den, meget komfortabel bil og stereoanlegget (original) låter så bra at jeg har enda tilgode å oppleve bedre. Det eneste jeg savner med bilen er turbomotor, kanskje 4x4, og litt mer utstyr. En sterk 4 fra meg på den bilen!

Snila

Jeg har en 2007-modell Toyota Prius som jeg er veldig fornøyd med. Kan varmt anbefales hvis man prioriterer økonomi, feilfrihet, og brukervennlighet.

Ut fra svarene hittil banner jeg nok i "kirka", - det er mange som har europeiske biler, og som er kjempefornøyde. Men på bakgrunn av den foreliggende undersøkelsen (og alle de andre jeg har sett) er det ikke mulig å si at det er fornuftig å kjøpe europeiske merker lenger. Kvalitetsforskjellen mellom japansk (evnt. asiatisk) og europeisk (evnt. amerikansk) er meget stor, dette er bare rene FAKTA !!

Det er derfor uforståelig at Volkswagen er det merket som selger mest i Norge. Dette burde noen foreta en analyse av, for det er interessant å se hva som er årsaken... Jeg vil anta at følelser og tilhørighet spiller en stor rolle (?). Jeg mener også at det å velge å kjøpe biler som kommer dårlig ut på testene over feilfrihet/ kvalitet bidrar til at utviklingen av bilene og kvaliteten skjer senere. Bilprodusentene selger jo svært mange av disse bilene selv om de gjør det dårlig, da er det jo ingen grunn til å bruke komponenter med høyere kvalitet. Som i alle andre bransjer er det økonomien som er alfa og omega for produsentene.

Jørgen Kveine

Har en 07 S-Max 125hk. Gått 136.000 km. Den desidert beste bilen jeg har hatt. Stor, god romslig familietralle. Lavt forbruk.gir maks score på denne. Skal beholdes lenge, har en 04 C-Max 1.6 bensin også, grei bil, men litt daff og høyt forbruk i forhold til ytelse. Score 3, bilen har gått 112.000 km.

Del med Facebook-vennene dine

...og nå er det din tur!

Klikk her for å fortelle hva du synes om din bil - i Broom-forumet: