Se høydepunktene fra program 7

Trial i studio, tidenes raskeste Lamborghini og Lexus IS-F. Her er høydepunktene fra program 7.

Uglands fantastiske bilsamling inneholder blant annet en Lamborghini Countach.
Uglands fantastiske bilsamling inneholder blant annet en Lamborghini Countach.

Trail er er en motorsykkelsport hvor farten ikke spiller noen rolle. Her er det balanse og koordinering. Vanligvis kjøres det i ulendt skogsterreng over naturlige hindre, men Ib Vegard fra landslaget beviser at du fint kan vise dine kunster i en Broom-garasje. Klikk på videovinduet over for å se Jan Erik med frykt i øynene når Ib Vegard hopper hopper flere meter opp i lufta med motorsykkel.

Hele programmet finner du på tv2sumo. Under kan du se et utvalg av innslagene.

Lamborghini Murciélago SV

370975

Dette er den siste Murciélagoen, og bilmodellen går ut med stil. SV er de råeste utgavene til Lamborghini, og forkortelsen står for Super Veloce som rett og slett betyr superrask.

Atle Gulbrandsen er heldiggrisen som får prøve superbilen i Italia, og han lar seg begeistre. Les hele testen her.

En enestående bilsamling

373399

På over 1000 kvadratmeter på Sørlandet har familien Ugland samlet en helt enestående bilsamling som spenner fra bilens opprinnelse frem til i dag.

Her finner du Lamborghini Miura, Checrolet Corvette og en Opel Olympia tilsvarende den Johan Benad Ugland lærte å kjøre i. Og flere av bilene har har kjente eiere som mafiaboss John Gotti, Kong Olav og drinning Elisabeth. Klikk her for å bli med på kjøretur i en fantastisk Rolls-Royce fra samlingen.

Lexus IS-F

370976

Tommy Rustad har brukt en Lexus IS-F til å skremme kjendiser i Broom Racing, men den duger til mer enn banekjøring. For å se hvordan den er å leve med tar Jan Erik bilen ut på landeveien.

Men selv om den er snill nok til at bestemor kan kjøre den er det alltid et villdyr på lur. Les hele testen her.

Her er alle Broom-høydepunktene fra høstsesongen.

Her finner du alle høydepunktene fra vårsesongen.