Se høydepunktene fra program 3

Tom Stiansen slår Jan Erik og Tommy i hver sin gren. Her alle høydepunktene fra Broom Live.

Jan Erik
Jan Erik

Tom Stiansen er programleder for 71° Nord, og tidligere toppalpinist, nå beviser han at han også er en habil sjåfør.

Broom Racing var bare ett av innslagene fra en hel times bilunderholdning fra det gedigne Broom-studioet. Her er høydepunktene fra tredje utgave av Broom Live. Hele programmet finner du på tv2sumo. Under kan du se et utvalg av innslagene. God fornøyelse:

Mazda MX-5 feirer 20 år

363705

Mazda MX-5 er verdens mest solgte roadster og en av Jan Eriks favorittbiler. I år er bilen 20 år, og det må jo feires med brask og bram. Mazda MX-5 / Miata-klubben fyller studioet med biler, og Larssen tester den nyeste utgaven.

Mazda MX-5 trenger ikke være dyrt. Her har du en til 39 000 kroner.

Fretex redesign

363718

Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva du kan lage ut av bildeler. Se hva Fretex redesign klarer å få ut av gamle vrakdeler.

Lukeparkering med Tom og Tommy

363711

Hvor mye raskere er Brooms racerbilsjåfør - Tommy Rustad - til å lukparkere enn Tom Stiansen, eller var det omvendt? Se når de to sportsutøverne duellerer i en Mazda MX-5, inne i studio.

I første progam var Jan Erik og Tommy kartlesere for bilnde på Rudskogen.

Peugeot 5008

363716

Atle Gulbransen har kjørt Peugeots nye flerbruksbil. 5008 er en sjuseter for hele familien, og i flotte omgivelser finner vi ut om den har noe å stille opp mot konkurrenter som Ford S-Max.

Vil du vite mer om bilen? Her kan du lese hele testen.

Neste uke kan du glede deg til en ekstrem Porsche 911 på Rudskogen, 100 km/t med en Citroën 2CV. I tillegg vi ser på helt nye Citroën C3.

Husk at vi arrangerer minibiltreff i Broom-studioet tirsdag 8. desember. Har du lyst til å komme med din bil, send e-post til redaksjonen@broom.no.