Se høydepunktene fra Broom-premieren

Gikk du glipp av første Broom Live-sending? Her kan du se alle innslagene:

PS jan erik studio
PS jan erik studio

Jan Erik Larssen har fått en hel garasje å boltre seg på i Broom Live. Her er det plass til å vise frem motoriserte kunstner, og programmet blir fullt av konkurranser.

Kjenner du Norges mest hjelpsomme? Klikk her.

Hele det elleville åpningsprogrammet finner du du på tv2sumo. Under kan du se de enkelte innslagene. God fornøyelse:

Minibil

359880

Magne Ludvigsen samler på minibiler. Han viser frem en Fiat 500, en Wartburg, en Messerschmitt, en Peel P50 - verdens minste bil. Og Jan Erik får bli med på en kjøretur i en bil som beskrives som "helt grønnjævlig".

Jon Almaas

359891

Jon Almaas er kanskje Norges mest populære programleder. Til daglig kjører han VW Caravelle med hageavfall, nå får du se hvordan han klarer seg i en Volvo på Rudskogen.

Jaguar XJ

378137

Det er skandinavisk premiere på den nye Jaguar XJ. Vi har sett på en Supersport-utgave til over to millioner kroner, mens Brooms bilekspert viser deg hvor utrolig mye britisk status du kan få for 150 000 kroner.

Kan blinde kjøre bil?

359897

Hvorfor er det ikke laget en bil for blinde? For å finne ut det, er Tommy og Jan Erik kartlesere for Anne Berit og Frode. Og taperen må bruke tupé.

BMW X1

359898

BMW X1 er for mange høstens store bilnyhet. Her får du BMW-SUV til en pris mange kan leve med. Atle Gulbrandsen har tatt med seg bilen til Geilo for en prøvetur.