Se – en helt spesiell Ferrari FF for Norge

Spesialmodell i rødt, hvitt og blått!

Hvis du ser nøye på rattet kan du se rød, hvit og blå kontrastsømmer på innsiden av den nedeste delen. I tillegg er dette en bil som leveres med glasstak   som en test i Norge.
Hvis du ser nøye på rattet kan du se rød, hvit og blå kontrastsømmer på innsiden av den nedeste delen. I tillegg er dette en bil som leveres med glasstak som en test i Norge.

Ferrari FF er utvilsomt den mest Norgesvennlige modellen som noen gang er levert fra den italienske sportsbilprodusenten.

Bra bagasjeplass (til å være Ferrari i alle fall), fire seter, firehjulstrekk og ikke minst et høydejusterbart understell (ekstrautstyr) – og vips så kjører du italiensk superbil hele veien til hytta på fjellet!

Men ikke nok med det – nå er det laget en spesialmodell for utprøving i Norge. Bilen ligger nå til salgs – og kalles en Norwegian Limited-utgave. Det høres jo besnærende ut?

LES OGSÅ: Denne Ferrarien skal kapre SUV-kunder

Det går helt greit å være baksetepassasjer i Ferrari FF - ikke minst omringet av dette lekre interiøret. Her er det dessuten glasstakluke - som skal prøves ut i Norge.
Det går helt greit å være baksetepassasjer i Ferrari FF - ikke minst omringet av dette lekre interiøret. Her er det dessuten glasstakluke - som skal prøves ut i Norge.

Rødt, hvitt og blått

Ferrari FF leveres med en 6,3-liters V12-motor som yter voldsomme 660 hk – og et utseende som ikke er til å ta feil av. Firehjulstrekken hjelper deg å nå 100 km/t på 3,7 sekunderer, mens du og opptil tre passasjerer kan dundre av gårde på Autobahn i godt over 300 km/t.

Men, om du likevel skulle mene at FF-en for lett forsvinner i mengden av andre FF-er – så kan du jo kikke litt på denne spesialmodellen.

Her snakker vi Norge i rødt, hvitt og blått. Bokstavelig talt. Det er nemlig røde, hvite og blå kontrastsømmer på innsiden av rattet – ikke noe du finner på en vanlig FF.

LES OGSÅ: Ferrari FF: Ikke noe vanlig vintersyn

Spesialmodell for Norge

I tillegg blir bilen levert til Norge med glasstak som en spesiell test for markedet.

– Spesialmodellen har også ting som lakkerte speilhus, karbon dørhåndtak og bensinlokk, røde senterkopper på hjul, rødlakket dekorlist på interiør som er spesialvalg fra fabrikk, forteller Olav Medhus hos Autostrada som selger Ferrari i Norge.

Legg til at det er semsket sort og rødt skinn i ALLE bauer og kanter, DVD-system til baksetene og karbondetaljer herfra til evigheten og du begynner kanskje å danne deg et bilde av en helt spesiell Ferrari FF.

Nå ble du kanskje kjøpelysten? Da er det bare å knuse sparegrisen, ta med seg de 4.462.000 kronene du har liggende der og dra til forhandleren på Billingstad - så er bilen din!

LES OGSÅ: Ferrari FF: Så nydelig at en voksen mann nesten må ta til tårene

Ferrari FF Motor: 6,3 liter, V12 Effekt: 660 hk/683 nm 0–100 km/t 3,7 sek. Toppfart: 330 km/t Bagasjerom: 450 liter Pris: Fra ca. 4 millioner kroner

Motor: 6,3 liter, V12 Effekt: 660 hk/683 nm 0–100 km/t 3,7 sek. Toppfart: 330 km/t Bagasjerom: 450 liter Pris: Fra ca. 4 millioner kroner

Også utvendig finnes det små og store detaljer som skiller Norwegian Edition fra FF-
Også utvendig finnes det små og store detaljer som skiller Norwegian Edition fra FF-

LES OGSÅ: Ferrari FF: Nå er drømmebilen i Norge