Se dette – og prøv ikke å le

Det er jo egentlig dårlig gjort – men i bilen ler de seg nesten i hjel ...

Først nå går det opp for barna langs veien at bilen slett ikke har planer om å svinge unna søledammen. Resultatet er naturligvis en håndfull kliss våte skolebarn   og en ekstatisk sjåfør av bilen!
Først nå går det opp for barna langs veien at bilen slett ikke har planer om å svinge unna søledammen. Resultatet er naturligvis en håndfull kliss våte skolebarn og en ekstatisk sjåfør av bilen!

I store deler av England er det nok regnvær til å bløtlegge alt og alle inn til skinnet. Britene, som bergenserne, har imidlertid lært seg å leve med det noe grå klimaet.

Noe av det kommer nok av nasjonens herlige sans for humor – de lar seg ikke knekke av ingenting. Bare se hvor optimistiske de er i forkant av ethvert stort mesterskap i fotball!

I dette klippet handler det imidlertid ikke så mye om fotball – men en hel del om regnvær, og dessuten en liten porsjon humor også.

Videoen blir filmet av en passasjer i bilen. Men mannen bak rattet er åpenbart ikke spesielt glad i småunger. Kanskje har han en lillebror eller -søster som går ham på nervene – og nå skal ha få utløp for frustrasjonen.

Han fungerer dessuten som en ypperlig kommentator – sånn i tilfelle noen skulle lure på hva som er i ferd med å skje.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Satte Porschen fast i våt betong – gjett om det var flaut

Skadefryd

I bunnen av bakken står nemlig en rekke barn og venter på bussen – vi presiserer, i BUNNEN av bakken. Der alt vannet har samlet seg.

Sjåføren kjører naturligvis slik at en vannsprøyt som er kraftig nok til å slukke solen treffer akkurat som beregnet – og en håndfull skolebarn et sted i Plymouth kommer hjem våte til beinet.

Jada, vi ser at dette ikke er særlig hyggelig gjort. Men ingen kom til skade – og det er faktisk lett å bli revet med av sjåførens innlevelse! Merk latteren helt på slutten – dette mener han nok selv at han har gjort seg fortjent til ...

Klikk på videovinduet for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=131_1340763170

LES OGSÅ: Nei – ikke parker her!