Se – her er bilnyheten allerede i Norge

Debuterer i Frankfurt akkurat nå.

Mitsubishi Outlander PHEV er pioneren blant de ladbare hybridene på det norske markedet. Nå er den her i ny utgave.
Mitsubishi Outlander PHEV er pioneren blant de ladbare hybridene på det norske markedet. Nå er den her i ny utgave.

Ladbare hybrider er virkelig i skuddet i Norge akkurat nå. Flere modeller har opp til ett års venteliste, samtidig som en rekke nye biler er på vei inn.

En som har brøytet vei for alt dette er Mitsubishi Outlander PHEV. Dette er verdens første ladbare hybrid-SUV, og bilen ble umiddelbart en sukess på det norske markedet.

Akkurat nå viser Mitsubishi en oppgradert versjonen av bilen på bilutstillingen i Frankfurt. Vanligvis kan det ta flere måneder fra premiere her og til en bilmodell er i Norge. Men slik er det ikke med Outlander.

– Vært fantastisk

Nei, det aller første eksemplaret av nykommeren er allerede på plass, på norske skilter. Det betyr at det går mot en travel høst hos de norske Mitsubishi-forhandlerne.

– Outlander PHEV har vært fantastisk for oss, og vi er naturligvis stolte over å ha Norges mest solgte ladbare hybrid. Mitsubishi var svært tidlig ute med denne bilen. Den har fått mange konkurrenter etter hvert, men salget har vært stabilt høyt, sa den norske Mitsubishi-sjefen Rune Gjerstad, da vi snakker med ham i forkant av Frankfurt-utstillingen.

Vi så nærmere på den i Frankurt, les mer om nye Outlander PHEV her:

Kommer i oktober

Importøren har tatt imot bestillinger på nykommeren en periode, og skal ha rundt 1.000 kunder som nå venter på bil. Det er altså kjøpere som har bestilt før de i det hele tatt har sett bilen.

Første ladning kommer til Norge allerede i oktober. Og mens de fleste konkurrentene har lang ventetid, klarer Mitsubishi å levere kjapt. 

Slik blir verstingene rene miljøbiler

Blir stillere

Når Outlander nå får en facelift, blir også utseendet et par hakk tøffere. Bilen har tidligere fått kritikk for et temmelig anonymt design, det svarer Mitsubishi på nå.

Både hekken og fronten har fått en betydelig oppgradering. I tillegg har Mitsubishi tonet opp offroadstylingen, med flere design-detaljer. Også innvendig er det snakk om endringer, med blant annet noe mer eksklusive materialer.

Mitsubishi lover også bedre støydemping og mer presise kjøreegenskaper. 

Vi har testet den: Kanskje det smarteste nybilkjøpet du kan gjøre

LES OGSÅ: Her er det lett å bli hekta!