Se Broom-gutta - direkte fra Autobahn

Men hvem i alle dager har stilt inn førersetet?! Se video:

Munter stemning i Broom Volvoen på vei nedover Tyskland. Benny og Diffen foran   mens Kjetil har inntatt baksetet.
Munter stemning i Broom Volvoen på vei nedover Tyskland. Benny og Diffen foran mens Kjetil har inntatt baksetet.

- Er det du som har stilt inn setet her?

Fotograf og absolutt-alt-mulig-mann Diffen ser skeptisk bort på Benny som nå har inntatt passasjersetet. Dette var da en veldig merkelig kjørestilling..?

- Jeg er gammal Volvo-råner fra Lillehammer, jeg. Da skal du sitte sånn da, parerer Benny.

En annen passasjer?

Broom-gutta er på full fart nedover Autobahn i vår 1978-modell Volvo 262 C Bertone for å lage TV-innslag. Etter litt smårusk i starten går bilen som en kule - i alle fall så lenge den ikke blir tvunget noe særlig høyere enn 120 km/t.

Kjetil har inntatt baksetet og trives stort der bak, i mykt skinn og med behagelig armlene. Men det er ikke fritt for at de to foran kanskje kunne tenkt seg en annen type passasjer i baksetet...

Vi kommer tilbake med fyldigere reiserapport snart. I mellomtiden får du et kjapt inntrykk av hvordan turen går i videoen over:

En Volvo-klassiker langt hjemmefra - og lenger skal det bli. Foto fra passasjersetet på svensk trailer vi fikk lov å haike med for å ta bilder: Diffen Eidsmo.
En Volvo-klassiker langt hjemmefra - og lenger skal det bli. Foto fra passasjersetet på svensk trailer vi fikk lov å haike med for å ta bilder: Diffen Eidsmo.

Fikk du ikke med deg første sak fra turen? Her er den!

Kommentarer? Meldinger til gutta? Skriv i vei i kommentarfeltet under: