Sånn går det når du hører på GPS-en

Ble bedt om å ta u-sving - dermed smadret han sjelden Rolls-Royce fra 1953.

PS rolls vrak (Foto: Scanpix)
PS rolls vrak (Foto: Scanpix)

Alle som sverger til kart og mener GPS i bilen bare er tull, får virkelig vann på mølla av dette:

Denne supersjeldne Rolls-Roycen er offer for en sjåfør som tydeligvis ikke syntes det var så viktig å se seg for - men i stedet bare gjorde akkurat som GPS-en ga beskjed om. Med en gang!

Tok feil av veien

Resultatet er at 1953-modellen som opprinnelig ble solgt ny til Emiren av Bahrain nå er i en sørgelig forfatning. Det finnes bare to eksemplarer av denne utgaven, visstnok med gullbelagt interiør.

85-åringen var ute og kjørte i Bayern i Sør-Tyskland sist helg da han tydeligvis tok feil av veien. GPS-en ga da beskjed (slik GPS-er gjør) om at han måtte ta en u-sving. Dermed svingte den godt voksne sjåføren inn på veiskulderen før han la rattet maks over til venstre og svingte ut i veien.

LES OGSÅ Prøvekjøringen kostet tre millioner

Fikk hjerteinfarkt

Problemet er bare at han "glemte" å sjekke om det kom andre biler. For det gjorde det - og uhell i ulykken var altså at det var denne Rolls-Roycen.

I følge tysk presse fikk eieren av Rollsen hjerteinfarkt da bilen hans ble smadret. 57-åringen er forfatter og bilentusiast og skal være bokstavelig talt helt knust etter ulykken.

PS-rolls-vrak-2 (Foto: Scanpix)
PS-rolls-vrak-2 (Foto: Scanpix)

LES OGSÅ: Hva tenker du når du krasjer verdens dyreste

Stoler du også blindt på GPS-en? Si din mening i kommentarfeltet under: