Saksøker på grunn av sexy reklamefilm

Og nei - det er neppe slik du tror. Se video:

Sånn blir livet når du tjener skammelig bra på en overpriset bil   eller? Bilde fra www.youtube.com.
Sånn blir livet når du tjener skammelig bra på en overpriset bil eller? Bilde fra www.youtube.com.

Det er ikke helt uvanlig at en bilprodusent saksøker en annen. Men ytterst sjelden av denne årsaken: At de føler konkurrenten går altfor langt i en reklamefilm.

Men det er det Ford mener at Nissan gjør her. Nissan har nemlig laget en film som lenge gir seg ut for å være for Ford Focus - og hvor budskapet er at den er overpriset og at Ford tjener altfor mye på bilen.

SE OGSÅ: De gjør narr av Toyota- med sauer i hovedrollen

Takker for pengene

I hovedrollen: To Ford-ingeniører som rapper om hvor rike de har blitt - flankert av et par mildt sagt lettkledte damer.

"All luksusen jeg har fått, kommer fra dine penger / men ikke gråt fordi du har betalt for mye / pengene var brukt klokt / se bare hva jeg gjør med dem", heter det blant annet i teksten.

Hit på Youtube

Reklamen ble første gang vist i Brasil i februar. Da gikk Ford sporenstreks til retten og fikk den stoppet. Nå har de gått til sak mot Nissan og krever erstatning, blant annet på grunn av "utilbørlig bruk av merkevare".

Dermed går det nok en god stund før den kan bli vist på TV - om noen gang. Men hva gjør vel det så lenge den forlengst har blitt en hit på Youtube!

Del med Facebook-vennene dine

Døm selv - klikk på videovinduet under for å se klippet:

SE OGSÅ: Eminems superbowl-reklame ble hyllet

Hva synes du? Burde Ford hatt mer humor? Skriv i kommentarfeltet under: