Saab konkurs: – En trist dag for alle bilentusiaster

Nå vil vi høre din mening om det som har skjedd.

Saab måtte gå den tunge veien til tingretten i dag. Nå er entusiastmerket konkurs. (Foto: LAWRENCE LOOI/EPA)
Saab måtte gå den tunge veien til tingretten i dag. Nå er entusiastmerket konkurs. (Foto: LAWRENCE LOOI/EPA)

I dag tidlig ble det kjent: Saab har gått til tingretten og begjært selskapet konkurs.

Dermed er det slutt for et bilmerke som alltid har hatt høy entusiastfaktor – og som har svorne tilhengere over hele verden.

Saab har alltid hatt en sterk posisjon i Norge, det ser vi også på responsen som har kommet til nå her på broom.no. Her er noen av kommentarene:

Del med Facebook-vennene dine

Trist dag

– En trist dag, et av de få merker som har hatt særpreg og for en bilentusiast blir det et savn.

– R.I.P. Saab

-Volvo var heldige som hadde en eier som oppførte seg fair og ga dem en ny sjanse men det har ikke Saab og da ender det slik. Veldig synd for merket og alle vi som elsker Saab og selvfølgelig aller verst for de ansatte som mister jobben sin like før jul.

– Jeg vil si at dette er en trist dag for alle bilinteresserte. Saab var et annerledes og kult merke som våget å gå sine egne veier. Er slett ikke så sikker på at GM alltid ville Saabs beste når de eide det og helt tydeligvis gjør de det ikke nå. De bryr seg tydeligvis verken om tradisjoner eller arbeidsplasser

Vil du vite mer om Saab? Her er alt samlet i egen seksjon

"Kondolanseprotokoll"

Nå vil vi høre din mening! Enten du vil sende en hilsen til Saab, fortelle om ditt forhold til merket – eller bare rett og slett mimre litt.

Dette er vår egen "kondolanseprotokoll" – på en dag der vi har mistet et bilmerke veldig mange av oss har et sterkt forhold til:

Skriv i kommentarfeltet under: