Så enkelt er det å få perfekt frontrute

Dette trikset virker - alltid!

Zalo og salmiakk (Foto: Benny Christensen)
Zalo og salmiakk (Foto: Benny Christensen)

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte

Hei Benny i broom. Jeg lurer på hvordan får man frontvinduet på innsiden ren. Jeg har prøvd med jif for glass, fuktige kluter som jeg kjøpte på bensinstasjon og vann. Jeg får ikke innsiden av front ruten ren. Det blir alltid liggende fettlag som tørker inn. Gi svar så fort du leser.

Benny svarer

Heisann!

Jeg kan ikke si at jeg har opplevd problemer med det. Problemet mitt har vel snarere vært at jeg sliter på å få vinduet fritt for striper og skjolder etter at jeg har vasket. Må innrømme at vinduspuss uten skjolder er vanskelig. Kjøpte til og med nytt pusseskinn jeg - overbevist om at det var noe feil med det. Det var det ikke...

Må nok innrømme at pusseskinn ikke akkurat er "favorittverktøyet". Men innimellom må man til pers, jeg hater nemlig på kjøre med skitten rute.

Tidligere jobbet jeg sammen med en kar som hadde lang bakgrunn fra vaskebransjen. Han mente at lunkent vann, litt Zalo og en skvett salmiakk var det aller beste å bruke på skitne vinduer. Trolig er det også det billigste.

Siden jeg fikk det rådet, har jeg brukt det når jeg har pusset vinduer, både i hus og i bil. Og det funker, det! Lykke til du også!


LES OGSÅ: Slik får du den fineste bilen i gata


Del med facebook-vennene dine

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen – og lykke til!

Har du innspill eller erfaringer - skriv inn i kommetarfeltet under: