En fortid med Rubens Barichello og Eddie Irvine som sjåfører og tredjeplass i Monaco Grand Prix gjør dette til en Formel 1 bil med historikken i orden.
En fortid med Rubens Barichello og Eddie Irvine som sjåfører og tredjeplass i Monaco Grand Prix gjør dette til en Formel 1 bil med historikken i orden.

Rubens Barrichellos Formel 1-bil kan bli din

Ny kostet den 25 mill - selger i Moss forlanger mye mindre.

Nå kan du oppfylle guttedrømmen med egen Formel 1 bil. Det koster noen kroner – men vi tør likevel påstå dette er et kupp.

Har du misunt Michael Schumacher og co. der de ratter rundt på Grand Prix-banene i Formel 1? Ja, da har du en unik mulighet til å slå kloa i en ekte Formel 1 bil nå – og få smake litt av hva det innebærer.

Ikke bare er den ekte, men førere som Rubens Barrichello og Eddie Irvine har sittet bak rattet i nettopp denne bilen. Ingen hvem som helst, med andre ord.

Del med dine Facebook-venner

Tredjeplass i Monaco

Sistnevnte klarte bragden å få tredjeplassen i Monaco Grand Prix i millenniumsåret 2000. Skulle du være bekymret for at motoren har fått mye tyn, kan vi berolige deg med at den nå er totalrenovert av Cosworth i England.

Eieren av denne opplyser om at bilen kun har blitt brukt som show-bil for salg av Formel 1-kurs på Anderstorp. Videre opplyses det at kjøper kan overta agenturet som igjen medfører at bilen kan kjøpes eksklusiv moms.

Motoren, en 3,5-liters V10 på 760 hk, kombinert med en ultralav egenvekt gir skremmende ytelser.

Du skal ha langt over gjennomsnittlige kjøreferdigheter for å utnytte potensialet denne bilen besitter. Ikke akkurat noe vi ville anbefale for en nybegynner.

Les hele annonsen her:

Høye driftsutgifter

Selger sier at nyprisen på en slik bil er 25.000.000 kroner og at “normalprisen” på denne bruktbilen ligger på 1,6-2,5 millioner kroner.

Med nyrenovert motor høres 1,3 mill. rimelig ut – men nå er jo ikke sammenligningsgrunnlaget all verden heller. Du skal også huske at driftsutgiftene fort kan spise opp en årslønn eller to.

Og ja, det følger med henger, så du "slipper" å kjøre den hjem ...

LES OGSÅ: De aller viktigste Formel 1-bilene