Rolls Royce Bespoke: Flere og flere vil ha dette

Rolls-Royce dobler antall ansatte som bare lager eksklusivt ekstrautstyr.

picnicsett bagasjerom
picnicsett bagasjerom

For de fleste av oss vil det vel være spesielt nok å kunne kjøpe en splitter ny Rolls-Royce. Men for verdens aller rikeste er det tydeligvis ikke nok. Nei, de vil ha eksklusiv skreddersøm i tillegg - og det har Rolls-Royce selvfølgelig ikke noe imot.

De har en egen avdeling som bare driver med eksklusivt tilbehør og som gjør alt for at kundene skal bli helt fornøyde.

Doble antall ansatte

Deres Bespoke-avdeling har designet, utviklet og produsert rundt 100 artikler som virkelig kan sette prikken over Rolls-Royce i-en. Blant dette picnicsettet til fire personer som du ser i bagasjerommet over.

Og det har virkelig tatt av. Så mye at Rolls-Royce nå skal doble antall ansatte på Bespoke-avdelingen, til 50 ved utgangen av 2011.

LES OGSÅ: Bli med til verdens mest eksklusive bilbutikk

Lurer du på prisen?

Rolls-Royce kan fortelle at hele 75 prosent av Phantom-kundene nå bestiller Bespoke-utstyr til bilene sine - og dette tallet forventer de vil øke ytterligere.

PS: Lurer du på hva picnic-settet koster? Slike vulgære detaljer går selvfølgelig ikke Rolls-Royce ut med til offentligheten. Men vi tipper det gamle prinsippet fortsatt gjelder på dette området: "Lurer du på prisen? Da har du sannsynligvis ikke råd uansett".

Del med Facebook-vennene dine

picnicsett-åpent
picnicsett-åpent

SE OGSÅ: Her er Range Rovers nye luksusbil