Reverie: Nå har den blitt 80 millioner kroner billigere

Røkkes gamle båt SKAL bort - har du råd til den?

0_Røkkebåt med ring
0_Røkkebåt med ring

Reverie heter den enorme farkosten Kjell Inge Røkke kjøpte ny tilbake i 2001. Kan du gjette hva den 230 (!) fot lange skuta kostet? Svaret er, hold deg fast, 550 millioner kroner. Det er 11 år siden.

I desember ble den lagt ut til salgs med en prislapp med følgende siffer: 445.000.000.

Men allerede da skjønte selgerne hos Aker Yachts at dette er en båt som det i høyeste grad henvender seg til en svært begrenset kundegruppe. De uttalte at de var forberedt på at salgsprosessen ville ta tid.

Del med dine Facebook-venner

LES OGSÅ: Nå kan du gjøre et båtkupp

Skal selges

Nå er det gått noen måneder, og de har tydeligvis funnet ut at prisen nok var for høy – så da ble det like godt bestemt at en ørliten prisreduksjon var på sin plass. Den er derfor satt ned med 80 millioner kroner – slik du bare må punge ut 365 millioner for å bli rettsmessig eier. Kanskje enda mindre også – for ifølge annonsen er det nå ingen bønn – den skal selges, så alle bud vurderes.

Retrieve har i de siste årene blitt brukt som charterbåt i Karibien på vinteren og i Middelhavet på sommeren, og har gått ca. 13.000 timer.

Og har du de nødvendige millionene, er det virkelig mulig å få med seg mange venner på tur.

LES OGSÅ: Båt: En av to kjører ulovlig

24 lugarer

M/Y Reverie er fortsatt den største yachten som har blitt bygget i Italia. Den er 70 meter lang, 12,5 meter høy med sine 7 dekk og inneholder det meste du kan forestille deg av stilig luksus.

Den har blant annet landingsplass for helikopter, svømmebasseng, 10 doble private lugarer med bad og garderobe, samt 14 lugarer for mannskapet. Den har topp moderne elektronisk utstyr og alt av vannsportleketøy.

Se hele annonsen her!

Finnes dyrere

Om du ønsker er Røkkes gamle båt også tilgjengelig for leie. Da er prisen 550.000 Euro per uke.

Selger kan også formidle kontakt for de som vil leie noe enda mer spektakulært, nemlig verdens største og dyreste yacht, MS Eclipse. Den herligheten koster det 12 millioner kroner i uken å leie, og skuta tilhører ingen ringere enn Chelsea-gudfaren Roman Abramovich. Her følger blant annet med en anti-paparazzi-skjold (!).

PS: Om du nå har seriøse planer om å leie sistnevnte farkost, skylder vi å gjøre oppmerksom på at rederlugaren ikke leies ut. Så spørsmålet om du dermed må stille deg er følgende: Klarer jeg meg med en lugar på mindre enn 500 kvadratmeter?

Mer info om MS Eclipse finner du her!

Del med dine Facebook-venner

LES OGSÅ: Denne 116-fot yachten er heller ikke så verst ...