I 1970 kunne det   ifølge denne reklamefilmen   bli dramatisk når fruen skulle ut og kjøre alene. Men til tross for Nitimen lignende musikk og en alvorlig forteller røst går det bra   tydeligvis takket være dekkene... Foto: Skjermdump fra Youtube
I 1970 kunne det ifølge denne reklamefilmen bli dramatisk når fruen skulle ut og kjøre alene. Men til tross for Nitimen lignende musikk og en alvorlig forteller røst går det bra tydeligvis takket være dekkene... Foto: Skjermdump fra Youtube

Reklame fra 1970: - Når Deres kone skal kjøre er dekkene ekstra viktig

Hva tror du hadde skjedd hvis denne ble vist på TV nå? Se video:

Alt forandrer seg med tiden: Biler, dekk, reklame - og kanskje også kvinner. Men vi mistenker at de uansett ikke var så håpløse for 42 år siden som denne gamle reklamefilmen kan gi inntrykk av.

"Goodyear Polyglass" er klassisk for oss som er glad i muskelbil-epoken. Men dette innblikket i markedsføringen fra den gangen er overraskende - dette var tydeligvis ikke bare formstøpt gummi, men livreddende innretninger med innebygd omsorg for en fører som kanskje ikke klarte seg selv.

Se video: Disse reklamene er også latterlige - men på en annen måte

Omsorg er alltid av det gode, men verden har forandret seg dramatisk fra den gang dette ble sett på som sjarmerende og ridderlig opptreden fra mannens side - på samme måte som å åpne dører, kysse på hånden og kjøpe blomster helt uten grunn.

Del med Facebook-vennene dine!

Reklamen skal ha blitt sendt på TV under overføringen av tidenes første mandagskamp i det vi regner med at er NFL-serien i amerikansk fotball. Det var kanskje en "trygg" plassering med tanke på publikum, men likevel. Hva tror du ville skjedd om denne var blitt vist på TV i dag?

http://www.youtube.com/watch?v=td6m3OhO5zE&feature=player_embedded#!

Se video: Volvo "lå bredt" i politisk ukorrekt reklame på 80-tallet