Bilsalg handler om tillit   og vi lever av fornøyde kunder, sier daglig leder, Tom Olai Blilie, i Toyota Hønefoss AS. (Foto: COLOURBOX)
Bilsalg handler om tillit og vi lever av fornøyde kunder, sier daglig leder, Tom Olai Blilie, i Toyota Hønefoss AS. (Foto: COLOURBOX)

REDBILAG: Bil kjøper du best lokalt - Toyota

Det handler om tillit i alle ledd.

- Vi kjenner de lokale forholdene og vi vet hva kundene våre behøver. Vi driver ikke bare med bilsalg - for oss er det viktig å skreddersy en pakke for hver enkelt kunde.

- Det handler om å se behovene, velge riktig - og sørge for at kundene blir fornøyd. Det gjelder både når de kjøper bil, men ikke minst også underveis i eierforholdet. Toyota kommer ut helt i toppen både på kundetilfredshet og kvalitetsundersøkelser, sier daglig leder Tom Olai Blilie i Toyota Hønefoss AS.

Vært med i 47 år

Toyota kunne i år feire 47 år i Norge. I dag er det 60 Toyota-forhandlere i landet, og av disse er det kun 11 forhandlere som har vært med siden starten i 1964. Vi er stolte over å kunne si at Toyota Hønefoss er en av disse.

Vi er en komplett Toyota-forhandler med 22 topp motiverte medarbeidere.Vi har byens mest moderne bilskadesenter i samme bygg.

Toyota har vært et av de mest solgte bilmerker på Ringerike, Hole og Jevnaker i flere år, og denne posisjonen akter vi å beholde.

Lokal løsning

Ved siden av bolig er bilkjøp den største investeringen mange av oss gjør. Derfor er det så viktig å velge riktig. Ikke bare bil - men også hvem man kjøper den av.

Etter hvert som internett har fått stadig mer å si for hvordan vi kjøper og selger biler, har det også blitt mye enklere å lete i hele landet, og kanskje også utenfor landesgrensene når man skal kjøpe bil. Likevel velger de fleste bilkjøperne en lokal løsning. Og det er det gode grunner for.

Personlige relasjoner

Bilkjøp handler nemlig også i stor grad om kundebehanding, oppfølging - og tillit. Dagens biler har blitt svært avanserte. Det er slutt på at man kan gjøre mye av vedlikeholdet og reparasjonene selv. Til det trengs fagfolk - og da er det viktig at dette er fagfolk man kan stole på.

Og så er det så enkle - men viktig ting - som at man faktisk kjenner selgeren og vet hvem kan ringe til hvis det skulle være noe. Personlige relasjoner er også viktige på dette området.

Bruktbil? Sjekk utvalget hos Toyota Hønefoss AS her

Sikkerhet

Ved å kjøpe bil fra en forhandler, enten det er snakk om ny eller brukt bil - får du en helt annen sikkerhet enn om du kjøper fra privatperson. Ved nybilkjøp kan man tilby innbytte, finansiering og ikke minst nybilgaranti.

På bruktbiler vil det i de aller fleste tilfeller foreligge en tilstandsrapport, bilen er nøye gjennomgått av fagfolk - og også her er det vanlig å tilby innbytte. Dessuten garantiordninger.

Fornøyde kunder

- Vi har drevet med bilsalg i 28 år. For oss handler det om å bygge tillit.

- Vi må gjøre en så god jobb at kunden anbefaler oss til andre - og også kommer tilbake selv neste gang det er tid for bilbytte. Fornøyde kunder er det aller viktigste for oss - og derfor gjør vi vårt ytterste for at det å kjøpe og eie en bil fra oss skal være en god opplevelse, sier Olilie.