Bilen har vokst noe og byr på bedre plass enn forgjengeren
Bilen har vokst noe og byr på bedre plass enn forgjengeren

REDBILAG AURIS FUNNEMARK: Her er en av årets store nyheter

Mange venter spent på nye Auris.

- Auris har vært en stor suksess i mange år, helt siden den tok over etter legendariske Toyota Corolla.

Nå har vi akkurat fått en helt ny Auris inn i butikken. Og denne gleder vi oss stort til å få vise fram til lokale kunder , sier salgssjef Gjermund Bakken hos Funnemark Hokksund.

Klikk her for å komme til hjemmesiden

Lekker

Nye Auris har fått utrolig mye skryt for utseendet, helt siden de første bildene kom ut.

Bilen viser det nye designspråket til Toyota, med skarpe og sporty linjer. Den er en umiskjennelig Toyota og har slektskap til de øvrige medlemmene i familien.

Blitt større

Som vanlig er ved et modellskifte, har nye Auris vokst og blitt større. Det er bedre plass til beina i baksetet og ikke minst har bagasjerommet fått mer plass.

Lengen er økt med hele ni centimeter. Nå rommer det 360 liter, dermed er det god plass til bagasjen når du skal på tur.

Mer lyst på bruktbil? Se vårt utvalg her:

Moderne motorer

På motorsiden viser Toyota igjen hvilket sterkt grep merket har på moderne teknologi. Du får den med hele tre alternativer: Enten diesel, bensin - eller hybrid.

Sistenevnte dreier seg om en bensinmotor som jobber sammen med en elektrisk motor. Sannsynligvis vil mer enn en tredjedel velge denne løsningen, som både gir svært lavt forbruk og lavt utslipp av farlige gasser.

Velutstyrt

Også innvendig har det naturligvis kommet endringer på Auris. Interiøret er helt nytt, og er et av klassens mest eksklusive.

Allerede rimeligste utgave har standardutstyr som LED kjørelys, ”Følg-meg-hjem” hovedlysfunksjon, automatisk klimaanlegg, CD/audioanlegg med AUX-og USB-inngang, bakkestarthjelper og 7 kollisjonsputer.

Godt kjøp

- Vi føler at vi har en bil som passer det norske markedet perfekt. Rommelig, stillegående, sikker - og med høy kvalitet.

Auris har alltid vært en trygg investering, det fortsetter naturligvis med den helt nye modellen, sier Gjermund Bakken hos Funnemark Hokksund.

Funnemarks hjemmeside finner du her: