Rally-kongen av YouTube

Rallyfører Ken Block er bilverdensmester på YouTube. Her kan du se hans utrolige stunts!

Ken Block har blitt dollarmillionær på sitt skomerke DC-shoes. Noen av pengene svir han av på å kjøre rally, der han konkurrerer på lag med den sterkt AD-HD-befengte motocrossrytteren Travis Pastrana. Block skjønner seg på markedsføring, og er av den nye generasjonen der Internett - og spesielt Youtube - brukes bevisst i markedsføringsøyemed. Han har flere stunts på samvittigheten, men det er spesielt tre galskaps-eskapader som virkelig har skapt trafikk på nettet.

Giganthoppet: 52 meter med rallybil!

I samarbeid med TV-kanalen Discovery Channel og programmet Stunt Junkies, fikk han i gang dette "verdensrekordforsøket". Bilen er som alltid, når det gjelder Block, en Subaru. Det har blitt hoppet lengre med bil i rally, men aldri så spektakulært. Ken Block hadde for stor hastighet i det han forlot spretthoppet, og landet forkjært - noe som skadet bilen mer enn han selv. Lengden ble målt til 52 meter. Galskapfaktor: Høy!

Ferdighetskjøring: Vill kjeglekjøring med over 500 hester!

Gymkahna er en amerikansk motorsport der det ferdighetskjøres på tid. Om du ikke synes lukeparkering er det morsomste i hele verden, skal du ikke være redd. Det er litt mer spektakulært enn som så. Mr. Block brukte et hav av tid, og en mengde kameraer på å få til denne filmen. Dette er Ken Blocks mest populære, og det desidert mest sette bilrelaterte klippet på YouTube.

I slalåmbakken: Rallybil blant snowboard og slalåmski.

Det er vel mer enn nok av danske turister som bruker sine begrensete alpinkunnskaper på å kjøre over skituppene dine - om du ikke skal få dagen spolert av en breisladdende rallybil i tillegg! Ken Block tar rallybilen sin opp stolheisen i en alpinbakke. Så slår han følge med snowboardere og alpinister ned blant hopp og half pipes. Det råeste er når han hopper på big jumpen.