– Porsche og Tesla – de kan ikke sammenlignes

Mener det er én ting som skiller Porsche fra alle andre biler. Se video:

Midt i pandemien – tilbake i 2020 – fikk Jørn Dahl overlevert sin Porsche Taycan Turbo. 63-åringen var faktisk en av de første i Norge som fikk Turbo-utgaven av Porsche sin første elbil.

Vi snakker om en bil som leveres med opptil 680 hestekrefter, når du aktiverer overboost-funksjonen. 0-100 km/t leveres på 3,2 sekunder – og gjør bilen til en av de raskeste personbilene du kan få.

Dahl har ikke angret ett sekund på investeringen sin.

– Å kjøre Porsche er noe helt spesielt. Men det oppdager du vel ikke før du kjører på bane. Det er da du skjønner at det er forskjell på Porsche, og alle andre biler.

- Kan ikke sammenlignes

Og å sammenligne den med en viss konkurrent fra USA, synes han blir feil.

– Jeg har sett noen dårlige forsøk i media på å sammenligne Tesla med Porsche. Men det er to vidt forskjellige biler, sier Taycan-eieren.

Dahl eier imidlertid ikke bare én bil. Ikke bare Porsche heller, faktisk. Riktignok finner vi en Porsche Macan i garasjen, men der står det også en Mercedes SL 55 AMG.

Dessuten er det en helt annen bil på gårdsplassen når Broom er på besøk. I videoen øverst kan du se mer av alle bilene – og ikke minst hvilken kreativ løsning som ble nødvendig for å få plass til en av bilene i garasjen ...

Video: Se hele bilparken og den spesielle løsningen i garasjen her:

Annonsørinnhold:

Frank fikk et tilbud han ikke kunne si nei til – kjøre Urquattro hjem til Tyskland