Audi 100_Avant
Audi 100_Avant

Pappa kjørte på mamma!

Derfor synes 15-åringen at mamma fortjener å vinne.

Akkurat nå kan du vinner splitter nye felger og vinterdekk her på broom.no.

Broom-julenissen slår nemlig til igjen – denne gangen utenfor sesong! I samarbeid med Super Dekk Service gir vi bort tre sett splitter nye felger med vinterhjul til de som fortjener det aller mest.

Bidragene har allerede begynt å strømme inn. Her er et av dem - fra Yob Schieke som synes foreldrene hans står høyt på lista over de som fortjener nye dekk og felger. Her er e-posten han har sendt til oss:

Reagerte for sent

Hallo :)

Jeg er 15 år og vil overraske foreldrene mine fordi de har alltid uflaks med bilene.

Av de fire bilene vi har hatt på tre år, har ingen av de holdt seg. Først hadde min far en Renault Kangoo som gikk greit, men etter fire måneder røyk toppakninga og bakdemperen på venstre side på samme dag.

Og så hadde vi en Galloper Exceed som moren min var veldig glad i og faren min en gammel Mercedes E200 ( Diesel, automatgir med 70 hester - går ikke akkurat godt) Det begynte med at faren min kjørte bak moren min da hun måtte bremse ned pga en brøytebil som var altfor stor og ikke fikk helt plass på veien. Faren min reagerte for sent og kjørte rett i tilhengerfestet på Galloperen. Lykta, panseret og sidepanelet ble ødelagt (han kjører fortsatt rundt i den ).

Nesten ikke pigger igjen

Tre uker etterpå sto moren min på jobb med 30 minusgrader ute. Hun prøvde å starte bilen og da gikk batteriet tomt. Så kom faren min bort og hjalp, han fikk hjelp av en mekaniker til å sku den i gang, den starta og sveiv fint men etter fem minutter stoppet den bare og den har ikke sveivet siden.

Ingen finner ut av hva som er feil med den så den står bare og råtner nå. Da vi måtte ha ny bil fort, kjøpte vi en gammel Audi 100 fra 1994 med 295 000 på telleren. Den kjørte fint i to måneder men så knakk begge demperene bak. Moren min er ikke glad i å kjøre på vinteren fra før av og uten firehjulstrekk og en solid bil, liker ho seg i hvert fall ikke. Dekkene som står på Audien nå er det nesten ikke pigger igjen på. Derfor synes jeg at min mor fortjener nye felger og dekk.

Les mer om denne Audi-utgaven i Brooms bruktbilguide - klikk her

Bli med du også:

Har du Norges mest slitte vinterhjul i garasjen/kjelleren? Endte vinteren i fjor med at du punkterte på alle fire hjul? Har du hatt så mange andre påkostninger på bilen din at det siste du har råd til nå er nye dekk? Eller har du kanskje en helt annen – og enda bedre – grunn?

Da må du fortelle det til oss! E-post-adressen er redaksjonen@broom.no. Legg gjerne også et bilde som illustrasjon, hvis du har det.

Førstepremie:

16” Nokian/Michelin pigg/piggfritt pakke med Mega Wheels Rotera alufelger

MEGA-Rotera-20100514-0023-(
MEGA-Rotera-20100514-0023-(

205/55R16, følgende alternativ på dekkmønster:

Michelin X-Ice XI2 piggfritt, Michelin X-Ice North 2 pigg,

Nokian Hakkapeliitta R piggfritt, Nokian Hakkapeliitta 7 pigg

Michelin og Nokian er alltid blant testvinnerne, og leverer noen av de ypperste vinterdekkene som finnes på markedet.

Her er en annen som har veldig lyst til å vinne:

Andre- og tredjepremie:

15 eller 16“ dekk og felgpakke fra Marshal (15” piggfritt er Nexen Winguard Ice alternativet), levert med Mega Wheels Rotera felger

KW31_30_MARSHAL-(Medium)
KW31_30_MARSHAL-(Medium)

195/65R15 pigg eller piggfritt, eller 205/55R16 pigg eller piggfritt.

Marshal er dattermerket til Kuhmo, produsert i Sør-Korea.

Adressen for å være med er altså redaksjonen@broom.no.

Super_dekk_LOGO_t
Super_dekk_LOGO_t

På superdekk.no kan du se hvordan felgene vil se ut på din bil, i felgkonfiguratoren.

Du kan også lese mer om de ulike dekkene.

Skriv inn til oss så fort som mulig – lykke til!

SE OGSÅ: Her er noen som går hakket lenger enn svidd gummi: