På date med stygg bil? Glem det!

34 prosent av jentene sier de vil skygge unna hvis daten dukker opp i en stygg og bulkete bil.

En ny britisk undersøkelse viser hvilke bilmerker de som er mest utro kjører.
En ny britisk undersøkelse viser hvilke bilmerker de som er mest utro kjører.

Engelske Motors.co.uk har gjennomført en spørreundersøkelse som viser at det fortsatt er store kjønnsforskjeller rundt dette med bil. Ikke overraskende er det gutta som bryr seg mest om bilen sin. Men til gjengjeld er mange jenter svært opptatt av hva gutta kjører:

På en første date er det nemlig langtfra likegyldig hva han kommer kjørende i. Hele 34 prosent av jentene innrømmer at de vil trekke seg hvis beileren ankommer i en gammel rusthålk! Bare ti prosent av gutta sier det samme. Mer tolerante? Eller er det kanskje ikke så farlig hva hun kjører? Samtidig innrømmer så mye som 23 prosent av alle spurte at de har løyet om bilen sin for å få bedre drag på det motsatte kjønn. Sånt straffer seg tydeligvis!

Den uhøytidelige undersøkelsen avslører også at hele 19 prosent av alle bileierne innrømmer at de bryr seg mer om bilen sin enn om partneren! Tror du det er store kjønnsforskjeller også her? Ja! 26 prosent av de spurte har et kjælenavn på bilen sin, bare 21 prosent har det samme på partneren.

Ikke helt overraskende er det guttene som bruker mest tid på bilen. Hele ti prosent av dem bruker helgene til å mekke eller pusse på bilen, bare en prosent av jentene gjør det samme.

2739645