Opel Astra: Svenske selger bilen sin ved hjelp av ananas og bananer

Denne Astraen er i sannhet et skikkelig "fruktfat"...

Mange treff, men intet salg skal være det foreløpige resultatet etter at en svensk bilselger brukte knep fra boligannonsene for å selge Astraen sin. Fristende frukt får i hvertfall Astraen til å se 'bebodd' ut. Faksimile: Blocket.se
Mange treff, men intet salg skal være det foreløpige resultatet etter at en svensk bilselger brukte knep fra boligannonsene for å selge Astraen sin. Fristende frukt får i hvertfall Astraen til å se "bebodd" ut. Faksimile: Blocket.se

Hva gjør man når man har en hvit Opel Astra stasjonsvogn som man vil bli kvitt, men sliter med å få den noe anonyme gamle trotjeneren til å skille seg ut i markedet?

Svenske Pär i Västerås vet råd. I hvertfall lar han intet være uprøvd, viser denne annonsen på Blocket.

Triks fra eiendomsbransjen

For Pär kjenner åpenbart til eiendomsbransjen, og hvilke triks man gjerne tyr til der for å få et salgsobjekt til å se litt ekstra "mysigt" ut.

Han har kopiert foto-trenden fra disse annonsene med bugnende fruktfat og iøyenfallende rekvisitter, og fått Astraen til å se riktig så "bebodd" ut.

I USA betyr
I USA betyr

Akkurat store fruktfat i en bil kan by på problemer, så den kreative selgeren har måttet ta noen grep.

Hovedbildet viser førerplassen, med ananas og sitroner generøst anbragt på dashboardet. I midtkonsollen ligger en klase bananer og venter, som en belønning for vel utført girskift.

Frukt-temaet fortsetter også i motorrommet, der en rekke sitroner pryder torpedoveggen. Enda mer "hemmatrevligt" blir det med et par duftlys nonchalant plassert på batteriet. Og beveger vi oss bak i bagasjerommet venter en hel picnik-kurv, hvor ananas og andre fristelser tyter ut gjennom lokket.

Les også: Hva skal man gjøre når ingen ringer på annonsen?

En mandolin og en luftig sommerhatt er prikken over i´en, og setter virkelig fantasien i sving om hvilke opplevelser man kan vente seg i selskap med denne skjønnheten fra 1996.

En breddfull picnic-kurv, en mandolin og en luftig sommerhatt gir assosiasjoner til Taube og lyse sommernetter. Men er det positivt at varseltrekanten ligger fremme? Illustrasjon: Skjermdump fra Blocket.se
En breddfull picnic-kurv, en mandolin og en luftig sommerhatt gir assosiasjoner til Taube og lyse sommernetter. Men er det positivt at varseltrekanten ligger fremme? Illustrasjon: Skjermdump fra Blocket.se

Frukten med på kjøpet ved rask handel

Ifølge Sveriges Radio har annonsen avstedkommet voldsomt mange treff, men ikke noe salg foreløpig. Selgeren er imidlertid overbevist om at han er inne på noe, og skal - fremdeles ifølge Sveriges Radio - ha planer om å gni inn en traktor han også skal selge med Gorgonzola-ost!

Del med Facebook-vennene dine!

"Vid snabb affär eller vettigast möjliga bud kan frukten ingå", frister selgeren - som avslutter annonsen på Blocket med et treffende slagord:

"Opel - skönheten kommer inifrån", slår han fast.

Aldri har det vel vært riktigere...

Les også: Joda, noen går den motsatte veien også...