Opel Adam: Ikke rart dette ble ungenes favoritt

En himmel full av stjerner - inne i bilen!

Her blir både små og store imponert   kanskje særlig førstnevnte. For 2500 kroner ekstra får du stjernehimmel inne i din Opel Adam.
Her blir både små og store imponert kanskje særlig førstnevnte. For 2500 kroner ekstra får du stjernehimmel inne i din Opel Adam.

Bilprodusentene går stadig nye veier for å vekke oppmerksomhet – og trekke til seg kunder.

En av de store trendene akkurat nå er skreddersøm av bilen. I praksis at du kan bestille en rekke modifiseringer både utenpå og inni – som gjør at akkurat din bil får et personlig preg og skiller seg fra mengden.

Lang tid å skreddersy

Enten det handler om tak lakkert i kontrastfarge, "fartsstriper" over panser og tak – eller utstyr og farger innvendig som gir særpreg.

En av dem som satser på dette er Opel – som med minstemann Adam har laget en bil du kan bruke lang til på å skreddersy før du kjøper den.

Koppholder? Det blir 21.000 kroner, takk!


LED-stjerner ...

Vi i Broom har akkurat testet den, og sjelden har vi hatt en testbil som har vakt så mye oppsikt innvendig. Hvorfor? Jo, fordi Opel har laget stjernehimmel i taket!

– Ååååhhh, var den første kommentar fra ungene mine da de satte seg inn en mørk ettermiddag – og kikket opp i en blå himmel belyst av en rekke stjerner. Riktignok LED-stjerner, men likevel!


Så gøy er det å kjøre bil med stjernetak. Magnus (4) og Anna Sofie (3) har funnet en ny bilfavoritt!
Så gøy er det å kjøre bil med stjernetak. Magnus (4) og Anna Sofie (3) har funnet en ny bilfavoritt!


Opel Astra OPC: Opels versting

Justere opp og ned

Resten av testperioden var det ikke snakk om å kjøre noe annet enn Adam. Og aller mest stas var det når pappa lot seg overtale til å justere lysstyrken opp og ned – det er nemlig også mulig.

Jo da, det er kanskje ganske meningsløst, men samtidig: Hvorfor skal innertaket i en bil nødvendigvis vært svart eller grått – eller bare være en glassplate - når man kan ha sin egen stjernehimmel i stedet?

Sponse med lommepengene

Adam er forresten en liten mester når det gjelder skreddersøm. Du kan velge mellom en rekke utvendige farger, samt en annen farge på taket, og en tredje farge på interiøret.

Som om det ikke var nok kan du få en fjerde farge på taktrekket – og altså stjernehimmelen som i vår testbil. "Sky stars" kaller Opel den selv. Pristillegget er på 2500 kroner – det tror jeg ungene gladelig ville vært med på å sponse med lommepengene sine hvis de ble spurt!

Fant «ny» Opel fra 1938:

Adam er Opels minste modell - og en bil du kan skreddersy i stor grad etter egne ønsker. Også oppe i taket!
Adam er Opels minste modell - og en bil du kan skreddersy i stor grad etter egne ønsker. Også oppe i taket!

Opel som imponerer: Les testen av Insignia Country Tourer her