Offisielt: Dette er Norges styggeste skiboks!

Soknepresten ble bønnhørt. Nå har han både ny skiboks - og ny bil.

PS skiboks3_795727i
PS skiboks3_795727i

- Det er sterkt å vite der man kjører rundt, at man virkelig har Norges offisielt styggeste skiboks på taket, sier Lars Harald Tjøstheim.

Soknepresten er vinneren av Brooms kåring av Norges styggeste skiboks, der vinneren (altså Lars) får en splitter ny skiboks fra Skiguard.

- Men om det å være innehaver av Norges styggeste skiboks egentlig gir prestisje i særlig mange miljøer er usikkert, fortsetter Tjøstheim.

Ble "oppmuntret" til å delta

- Hvordan kom du på å delta i denne kåringen?

- Vi kan vel si at det var noen som tipset meg. Så jeg får sende en betinget takk til alle som har mobbet boksen min og "oppmuntret" meg til å delta.

Sogneprest Lars Harald Tjøstheim har Norges styggeste skiboks.
Sogneprest Lars Harald Tjøstheim har Norges styggeste skiboks.

- Tidligere under konkurransen laget vi i broom.no en sak på skiboksen din under tittelen "Se sokneprestens ukristelige skiboks", hva tenkte du da du så denne saken?

Les om sokneprestens ukristelige skiboks her!

- Så sterkt var det og brått se sin kjære bil lagt ut på Broom, at jeg gikk og kjøpte ny bil dagen etter!

Selger Norges styggeste

- Såpass! Det var ikke helt meningen da. Hva kjøpte du?

- En Mitsubishi Galant Stasjonsvogn. Ikke helt ny den heller, men definitivt blankere i lakken enn min gamle Mitsubishi Space Wagon. Men det kan vel tenkes at det blir litt problematisk å selge gamlebilen?

- Hvorfor tror du det?

- "Kjøp Norges Styggeste Skiboks - få sliten Spacewagon på kjøpet!" Jeg vet jo liksom ikke helt hvor godt det klinger? Men de fortjener jo et liv videre sammen disse to, estetisk beslektet som de er.

Les om skibokssuksessen her!

Tre tenåringer

- Hva synes du om å vinne en ny Skiguard skiboks?

- Det passer så utrolig bra, sier den sjeleglade soknepresten.

- Jeg er jo en av dem som faktisk bruker skiboksen til ski. Og med tre tenåringer i huset, så trenger vi all den plass vi kan ha til rådighet. Jeg får bare si tusen takk, dette var veldig moro!

Presten vinner denne:

Broom Skibokskonk premie
Broom Skibokskonk premie