Norges freskeste motorsportjente selger bilen sin

... og det er ikke hvilken som helst bil. Nå kan den bli din!

Molly_200SX_forfra_839220a
Molly_200SX_forfra_839220a

Molly Pettit har kommet som et friskt pust inn i norsk motorsport – og har levert sterke resultater på flere områder.

I årets sesong har det virkelig gått unna med Molly og hennes Nissan 200 SX. Men nå selger hun -og har dermed en av de aller mest spesielle bilene som ligger ute på finn.no akkurat nå. Som hun skriver selv: Norges raskeste 200sx asfaltracer?

Ny i Norge

Molly på Rudskogen med bilen sin. (Foto: Privat)
Molly på Rudskogen med bilen sin. (Foto: Privat)

– Ja, det stemmer at jeg skal selge bilen. Jeg skal over på ny løpsbil og dermed selges denne. Med litt tungt hjerte, innrømmer Molly – men legger til:

– Når får jo noen andre glede seg over den. Jeg håper den kommer til noen som virkelig får brukt den – og får suksess med bilen!

De aller, aller fleste 200 SX som finnes i Norge har kommet inn som bruktimport. Mollys bil er dermed ganske unik med det at den ble solgt ny i Norge, i 1991. Bilen har full historikk hos Statens vegvesen fram til 2004.

Klikk her for å se annonsen på bilen:

Kan drifte også

– Jeg har beholdt originalmotoren på 1.8 liter – hvis det skulle bli aktuelt å få den godkjent for vanlig kjøring igjen. Selve ombyggingen er gjort mellom 2006 og 2009. I praksis ble det bygget opp fra bunnen av.

– I 2009 ble den godkjent av Norges Bilsportforbund for hastighetsløp. Jeg var en helt fersk sjåfør, men bilen har vært en fantastisk bra lærebil. Og det fine er at den veldig enkelt kan brukes til for eksempel drifting også, forteller Molly.

I år har hun kjørt nesten full GT racingsesong og full Gatebil Extreme-sesong.

LES OGSÅ: Møt Norges beste kvinnelige drifter

Problemfri kjøring

Molly_200_SX_side (Foto: Privat)
Molly_200_SX_side (Foto: Privat)

– Men hvordan er det å eie og drifte en bil som dette?

– Det er veldig kurant! Motor er bygget av Anders Ringstad. Den fikk en liten overhaling i år. Hadde mistanke om rådebank, men det viste seg å være girkasse havari.

Jeg har hatt to sesonger med problemfri kjøring og det fine med 200 SX er at det er lett å få tak i både deler og utstyrt – og karosserideler. Spesielt dyrt er det heller ikke.

Knall lilla

Molly oppgir selv effekten til 346 hk. Bilen er lakkert knall lilla – og den blir virkelig lagt merke til. Prisantydning er 249 000 kroner.

– Men jeg er åpen for å diskutere prisen litt – hvis noen ønsker å slå til kjapt, forteller Molly.

Vil du vite mer om bilen? Da kan du lese mer om den på Mollys hjemmeside – her:

LES OGSÅ: Topp 5 driftingbiler

Molly_200SX_bakfra (Foto: Privat)
Molly_200SX_bakfra (Foto: Privat)