Norges billigste Lexus fortsatt til salgs

Denne finnes det bare èn av i Norge - og du får den for 50 000,-

PS billigste lexus (Foto: Privat)
PS billigste lexus (Foto: Privat)

I fjor høst skrev vi om denne Lexusen som selges hos Garasjen Utvik. Og der er den fortsatt til salgs. Nå til redusert pris!

- Ja, jeg har gått ned til 50 000 kroner, men det er også siste pris. Går ikke under det, så det er ingen vits i å ringe med noen lavere bud, forteller Oddvar som selger bilen.

Klikk her for å se annonsen på bilen

Solgt i California

- Har det vært mye respons?

- Ja, veldig mye. Har hatt utrolig mange treff på annonsen og mange har også ringt på den, både folk med sans for Lexus og de som bare skal ha en god og slitesterk bruktbil.Men ingen har kommet og lagt pengene på bordet ennå, Dette er nok en litt ukjent bil for mange.

Interiør (Foto: Garasjen Utvik)
Interiør (Foto: Garasjen Utvik)

- Uvanlig bil i Norge?

- Ja. Dette er trolig den eneste av sitt slag her i landet. Solgt ny til en nordmann bosatt i California. Og han tok den med hjem til ”gamle-landet” i 1993. Nå har den 180 000 kilometer men er fortsatt en staselig bil”.

Sjelden Volvo-perle selges - les mer her

Null feil

Hvordan er den å kjøre?

- Typisk amerikansk. Kanskje litt myk for min smak, men veldig komfortabel. Sprek V6-motor på 170 hester. Den har automatgir og massevis av utstyr trekker også opp.

Og Lexus-kvaliteten er jo legendarisk. Hadde den på EU-kontroll i vinter og det var null feil. Akkurat som jeg hadde ventet, avslutter selgeren.

For å lese mer om brukt Lexus, klikk her:

1990, Lexus ES 250  (Foto: Garasjen Utvik)
1990, Lexus ES 250 (Foto: Garasjen Utvik)