Nina er verdens reddeste passasjer

Du fikk se litt av kjøreturen i Broom Live. Her får du møte Nina fra Kolbotn.

Nina Redd Tommy 1
Nina Redd Tommy 1

- Det kom noen og plukket meg opp på jobben, kjørte meg til Rudskogen, og satte meg i bilen Tommy Rustad kjører der. Det var hevn.

Nina Motzfeldt bor på Kolbotn litt sørøst for Oslo, hun jobber som prosjektleder i reklamebyrået Kitchen, og er nylig blitt bilksremt - og det på film!

- Det var grusomt!

I kamerat- og venninnegjengen til Nina har det blitt tradisjon med rampestreker rundt 40-års feiringer. Forrige gang var det Nina som stod for spøken.:

- Jeg hang opp mellom 45 og 50 hjulkapsler på garasjen til en kamerat som heter Øivind, som da ble 40 år. Han er en ekstremt pertentlig type, så han synes ikke det var så veldig fint. Så nå skulle han tydeligvis hevne seg litt da, ler den bilskremte.

Kjører BMW

Den Øivind det er snakk om heter Sann til etternavn, er administrerende direktør i firmaet Pitney Bowes – der Brooms egen test- og racebilsjåfør Tommy Rustad jobber som servicemekaniker. Da vi i tillegg kan informere om at Nina ikke er spesielt glad i fart, så skjønner man kanskje tankegangen.

- Jeg kan rett og slett ikke fordra fart. Berg- og dalbaner er helt utelukket. Jeg får ikke noe godt sug i magen i det hele tatt, det er bare vondt. Så det var kanskje ikke så rart at det ble noe med fart da Øivind skulle hevne seg?

- Men hva med bilkjøring til vanlig, har du bil?

Nina Redd Tommy 2
Nina Redd Tommy 2

- Jada, vi har en BMW 318. Jeg har kjørt bil i 22 år, så jeg er ikke redd for å kjøre bil. Jeg liker å holde meg innafor fartsgrensa. Men jeg synes det er ille å sitte på, og ikke ha kontrollen selv.

- I slutten av filmklippet sier du at du gleder deg til å kjøre bil med henger, det stemmer det altså?

- He he, det er selvfølgelig satt på spissen, men du skjønner hva jeg mener.

Jan Erik fikk latterkrampe

Nina jobber i et reklamebyrå, og har erfaring med reklamefilmer. Men hun er ikke like vant med å være foran kamera. Tommy Rustad har fortalt oss at hun var den mest redde passasjeren han noen gang har hatt med i bilen. Da er det selvfølgelig ekstra gøy at det hele ble filmet.

- Så lenge det kommer frem at jeg ikke gjør dette for å eksponere meg selv, så er det greit at klippet blir vist. Jeg ser jo humoren i det.

- Kan du fortelle litt mer om selve dagen?

- Jeg skjønte jo hva som var i ferd med å skje da jeg ankom Rudskogen. Først tenkte jeg at ”dette kan jeg ikke gjøre”, men jeg følte at jeg måtte være sporty og gjennomføre.

Grusomt!

- Fortell om opplevelsen. På filmklippet virker du jo en smule skremt?

- Det var helt fryktelig. Grusomt! Å sitte på med Tommy er mye verre enn det det ser ut som på TV. Tror ikke folk skjønner hvor ille det er!

- Så du var redd på ordentlig?

- Redd ja! Dette er det verste jeg har vært med på! Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv! Dette var verre enn den verste fantasi! Hadde ingen anelse om at det skulle være så ille!

- Men angrer du på at du satt på?

- Det er veldig moro å ha gjort det. Det var jo en opplevelse for livet.

- Men ville du gjort det igjen?

- ALDRI!!!

Noe du ikke fikk med deg i forrige Broom Live? Klikk her: