Nei - lukeparkering er ikke vanskelig

Brooms spørreundersøkelse ga et overraskende resultat for mange.

Lukeparkering
Lukeparkering

I gårsdagens Broom Live stilte vi følgende spørsmål: Synes du det er vanskelig å lukeparkere?

Nå har vi fått svaret: Av flere tusen som har stemt, sier bare 30 prosent ja. Hele 70 prosent synes altså at det ikke er vanskelig å lukeparkere!

siste-tabell-avstemn
siste-tabell-avstemn

Her er noen av kommentarene:

Espen: -det er utrolig lett. jeg er 17 år, og har kunnet det lenge.

Anette: Det er det minste problemet, kun teknikk og beregning ;-)

Farhad: hei:) syntes det var vanskelig fra starten men med lit hjelp fra broren har jeg greid meg i et år uten å røre andres biler :)

Liss Har hatt sertifikatet i 11 år, å lukeparkerer KUN om der er STORT mellarom mellom bilene. hehe. Lærte aldri å lukeparkere ved oppkjøring!! kun teoretisk... men har klart mæ til nu.... hehe

Bruno Banani: Jeg synes det er enkelt å lukeparkere, lærte en del triks når jeg tok lappen for 27 år siden. Men ...... nå har jeg kjøpt meg en Tiguan som kan lukeparkere selv, bare å trykke på en knapp så finner bilen en luke som er stor nok, og så overtar den rattingen rett på plass i luka. Nå bruker jeg dette til å imponere andre med, det er det morsomste med lukeparkeringen, og....bilen klarer det 100% hver gang mens jeg sitter med arma i kors ;-)

Martin Partin: Det er ikke lett, men jeg syns det er morsomt, finner jeg ett sted hvor jeg kan lukeparkere, så gjør jeg nettopp det. lukeprkere. Satser på at jeg klarer det på første forsøk med beundrende blikk fra forbipsserende.

Nye sjanser

Vi takker alle som stemte og som la inn kommentarer.

I neste Broom Live er det klart for ny avstemning. Vi håper dere blir med da også!