Nei – det behøver ikke koste mye å skille seg ut! 

Denne selges med "smile-garanti". 

Rosa felger, rustent panser og kreativ dekor gir mye
oppmerksomhet i trafikken uten at det koster en formue. Faksimile fra finn.no
Rosa felger, rustent panser og kreativ dekor gir mye oppmerksomhet i trafikken uten at det koster en formue. Faksimile fra finn.no

Ikke alle har muligheten til å realisere drømmen om en knallrød Ferrari eller en Porsche med store eksosrør og diger bakvinge for å få oppmerksomhet i trafikken.

Men man kan jo gjøre som Jesper fra Trondheim  - nemlig å følge den gamle floskelen om at "man tager hva man haver".

Selges for 15.000 kroner

I Jespers tilfelle var det en mørkegrønn firedørs Homda Civic fra 1994. Kanskje ikke det aller beste utgangspunktet - men langt i fra det verste heller...

Resultatet er i alle fall en bil som vekker oppsikt og som ikke koster all verden. 15.000 kroner pluss omregistreringsavgift er det han forlanger for den spesielle bilen.

Det mest iøyenfallende er kanskje panseret hvor lakken har måttet vike plass for et kledelig rustlag.

Legg så til gul-folierte lykter, rosa felger, en frontleppe fra Mugen, senkesett og ymse kreativ dekor - og vips har man en bil som synes i trafikken, som har et helt unikt utseende og som venner og bekjente garantert kjenner igjen på lang avstand når de møter den!

Honda Civic: Du tror det nesten ikke før du får se det

Skal høres også

Verre er det faktisk ikke. For at den også skal høres, er et 2,5-tommers eksosanlegg på plass her. Innvendig gjør "bilbanegulvtepper" nytten som matter. Det er i det hele tatt ganske mange detaljer her, lover selgeren.

Slik som plasterlapper på forskjermen, "sømmer" over sprekte plastfangere etc.
Som seg hør og bør i en ungdomsbil er også et skikkelig Pioneer stereoanlegg på plass.

Se hele annonsen og alle bildene her: 

Det beste fra Biltema og ebay...

Og som det står litt humoristisk i annonsen: Kun de beste delene fra ebay og Biltema er brukt ...

Bremserørene bak er nye og det samme er foringene i bakstillingen. Det er betryggende med tanke på framtidige EU-kontroller.

Bilen har etter det vi forstår kun én tidligere eier og har en fortid fra usaltede veier i bikkjekalde Røros. Der skal den ha levd et trygt og beskyttet bil-liv med jevnlig service og vedlikehold.

1,5-motoren på 90 hk bruker visstnok ikke olje og det hele skal være rimelig greit til den prisen som forlanges. Selv om det på bildene framgår at den ikke er helt rustfri, mer etter 20 år på veien. Men det er vel egentlig ikke så veldig rart.

Les vår test av ny Honda Civic her

Skryt for kjøreegenskaper

Da denne generasjonen Civic var ny, fikk den mye skryt for kjøreegenskapene og at den var lettkjørt og lett på rattet, selv om sistnevnte går noe på bekostning av styrefølelsen.

Civic har også som andre Honda-modeller en driftsikkerhet som få andre matcher.
Rust - først og fremt på skjermer og i kanaler - er kanskje bilens verste fiende.

Utseendet var også litt anonymt da den var ny - men det gjelder altså ikke dette eksemplaret, som faktisk selges med "smile- og blikk garanti".

Denne Hondaen er en av de glemte bilene i bruktmarkedet