Når du bare MÅ skille deg ut

En superbil skal være syk. Nå går en av de aller villeste i produksjon.

Noen tar det lengre enn andre. Tyske Vermot AG har gjenopplivet et gammelt tysk racingnavn og skal nå bygge 30 eksklusive Veritas-superbiler. De har allerede solgt fem av dem. Her snakker vi kunder med en enorm lommebok og en enorm oppmerksomhetstrang. Du kan knapt finne noe mer spektakulært enn dette.

Bilen håndbygges på en fabrikk med 15 ansatte, og Autoblog skriver at prisen blir 5,5 millioner kroner. Da får du en 5-liters V10-motor fra BMW M5 med 507 hestekrefter, noe som gir bilen en tid fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder. Og en toppfart på 347 km/t.

Vil du ikke dra det like langt? Sjekk ut Mazda MX-5 Superlight.

Fra én til toseter

Selv om det kan se ut som en noe upraktisk bil for egoisten, er dette egentlig den perfekte bilen for en adrenalinfylt kjærestetur. Alt du trenger å gjøre er å fjerne et lokk på høyresiden av bilen, og vips så har du et passasjersete.

Er du feig, kan du skru på ABS-bremser og traction control, men bilen er bygget for banekjøring med alle hjelpemidler. Designet er i alle fall hefitg nok til at bilene vil flytte seg unna når de ser deg i bakspeilet.

Nye superbilprodusenter dukker opp med jevne mellomrom, og går konkurs igjen kort tid etter. Vi tror kanskje Veritas er ekstrem nok til at den har en sjanse. Selv regner de med å selge alle bilene før året er omme, så løp og kjøp.

Veritas RS III
Veritas RS III

Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III
Veritas RS III