Nå takker Honda CR-V for seg

Kun et fåtall biler igjen – de kan du gjøre kjempekjøp på.

Denne generasjonen av Honda CR V blir straks erstattet, det betyr at det nå er gode rabatter å hente.
Denne generasjonen av Honda CR V blir straks erstattet, det betyr at det nå er gode rabatter å hente.

Honda CR-V var en genial bil da den kom i 1997. Den åpnet på mange måter et nytt bilsegment. Dette var bilen for dem som syntes at en Chevrolet Tahoe ble litt i overkant stor, men som syntes at en liten, spinkel Suzuki ble litt for puslete.

CR-V posisjonerte seg midt imellom. Med stor suksess. Og suksessen fortsatt både med andre generasjon og også tredjegenerasjon.

Fjerde generasjon

Det er nettopp tredje generasjon vi tar et farvel med, da en helt ny CR-V nå ruller inn i utstillingslokalene til Honda-forhandlerne.

Les vår test av den helt nye CR-V her:

Nettopp tredje generasjon løftet Honda et stykke oppover når det gjaldt både plass og opplevd kvalitet. Bilens utseende med "underbittet" ga den også etterlengtet særegenhet.

Litt sært og rart til å begynne med, men vi ble fort vant til det. Nå er de fleste enige om at det er en pen bil.

Nå takker den Norske SUV-suksessen for seg. Den har nettopp blitt avløst av 4. generasjon.  (Foto: Broom.no)
Nå takker den Norske SUV-suksessen for seg. Den har nettopp blitt avløst av 4. generasjon. (Foto: Broom.no)

Mange valgte også godt utstyrte utgaver.Sammen med svært god driftssikkerhet og god plass i kombinasjon med firehjulstrekk, blir den en attraktiv bil på bruktmarkedet i flere år framover.

Ypperlig familiebil

I vår test av CR-V skrev vi som følger:

– I bunn og grunn er dette en ypperlig familiebil fremdeles – og da særlig for dem som kanskje er litt aktive og liker å ta en tur på fjellet.

og

– Vi har veldig sansen for testbilen i hvitt – og den løftes ytterligere av sportspakken (Aero) og panoramatak. Da ser den skikkelig stilig og sportslig ut.

Les hele testen her:

Gjør et CR-V kupp

Honda CR-V.
Honda CR-V.

Skulle du ha lyst på en slik CR-V så er det fortsatt håp, men du må kjappe deg!

Det er tomt på importlagret, men rundt om i landet står den et tjuetall biler hos forhandlerne. Her kjøres det lokale kampanjer og det loves veldig hyggelige priser!

Brukte fra 200 000,-

Skulle du ikke ha råd til helt ny så finnes det et greit utvalg på bruktmarkedet også. De billigste koster helt ned mot 200 000 kroner, men har da ofte gått ganske langt.

Kan du legge 250.000 kroner i en brukt CRV, så får du en pen og velutstyrt 2008-modell med under 100.000 kilometer på telleverket. Det er både en god og fornuftig bruktbil.

Se hvordan Honda CR-V klarer seg i duell mot VW Tiguan her: