Nå starter Broom-nedtellingen

I dag er det nøyaktig en måned igjen! Se en smakebit her:

Benny tester bil
Benny tester bil

– Jeg kjenner at jeg gleder meg stort nå! Vi har jobbet hele våren og forsommeren med å forberede innslagene til høstens runde. Nå tar jeg en kjapp sommerferie. Og så er det på'n igjen for å ha alt klart til vi er på TV igjen i august.

Jan Erik Larssen smiler bredt og letter på stråhatten. En lang Broom-pause er snart over, Og Jan Erik er mer enn klar for å starte TV-sesongen igjen.

Spesiell flytur

Jan-E-ved-broom-banner
Jan-E-ved-broom-banner

– Vi kommer til å følge samme oppskrift som på Broom Live i fjor høst, men med en hel del endringer. Ikke minst har vi denne tiden hatt god tid på oss til å forberede innslagene. Dere har MYE å glede dere til, forsikrer Jan Erik.

– Kan du røpe litt?

– Så klart! Jeg skal ta dere med på en helt spesiell flytur, vi skal besøke noen skikkelig entusiaster i Trondheim – og så har Tommy og jeg vært og kjørt redskap som krever større førerkort enn det jeg har!

På tur til Italia

– Og så kan jeg love en campingtur utenom det vanlige. Bare for å nevne noe, sier Jan Erik – og legger til:

– Husk å få med at vi er flere som lager programmet. Brooms egen bilekspert Benny er nå inne som fast biltester. Og sammen med Kjetil har han også vært på en høyst spesielle kjøretur til Italia. Den har dere jo allerede gitt noen smakebiter på her på weben.

Premiere 10. august

– Ja, og Benny har blant annet testet en bil helt utenom det vanlige?

– Ja, Mercedes SLS! Over kan dere se en liten smakebit fra innspillingen av den testen. Kos dere med det så lenge. Vi starter 3. august med en liten best off fra høstens Broom Live. Og 10. august er det premiere på den nye sesongen – også nå live fra Broom-garasjen. Ha en super sommer så lenge!

...Sånn kan det gå når du skal spare noen hundrelapper.

Er det noe spesielt DU har lyst til å se når Broom går på lufta? Skriv dine tips i kommentarfeltet under!