- Nå løser det seg kanskje for meg også

Synnøve Sunde (24) er singel - men det kan fort endre seg nå ...

Vinneren av Brooms jubileumskonkurranse, Sunnøve Sunde, var i dag og hentet seg en splitter ny Lexus CT200 h - som hun skal disponere ut året. Her står hun sammen med informasjonssjef i Lexus Norge, Jan Christian Holm, og salgssjef i Broom - Øyvind Blankvandsbråten.
Vinneren av Brooms jubileumskonkurranse, Sunnøve Sunde, var i dag og hentet seg en splitter ny Lexus CT200 h - som hun skal disponere ut året. Her står hun sammen med informasjonssjef i Lexus Norge, Jan Christian Holm, og salgssjef i Broom - Øyvind Blankvandsbråten.

Midt på Carl Johan, utenfor TV 2, henter Synnøve Sunde "sin" knallrøde Lexus CT200 h  - en bil hun skal disponere ut året.

Årsaken til billykken er at hun vant selfiekonkurransen i forbindelse med at Broom fyller fem år. Premien er å bruke hybridbilen ut året - og det var ikke vanskelig å se at vinneren var strålende fornøyd med bilen.

- Herremin, så stilig den er. Dette er jo helt supert. Det er nesten så jeg ikke kan tro at jeg får disponere denne bilen, sier hun med et digert glis.

Les også: Lexus IS 300h: Luksusbil til svært hyggelig pris

Får familiens nyeste bil

Egentlig kunne vel neppe seieren vært mer fortjent. Ikke bare dro hun sporenstreks opp på toppen av Blæja på ski, med Lexus T-skjorte på, men hun har også en familie som utvilsomt kan karakteriseres som bilgal.

Begge brødrene og far i huset har biler i rikt monn, flere titalls faktisk. Og alt sammen er enten Toyota eller Lexus. Flest er Toyota - far i huset kjører for eksempel en Supra!

Flere av bilene til familie Lunde er veteranbiler. 

- Jeg får i alle fall den nyeste bilen i oppkjørselen, gliser Synnøve.

Les også: Kjedelig gubbebil? Ikke når du gir gass!

Ikke bilgal 

Selv er ikke Synnøve like gira på bil - men hun har vært på både biltreff og utstillinger. Så noe har hun fått med seg opp gjennom årene. Selv er hun imidlertid langt mer opptatt av friluftsliv. Det blir mange turer, sommer som vinter.

Etter at hun vant sendte hun ut snapchat-melding til venner og familie - og ble overøst med gratulasjoner.

- Skulle nesten tro jeg hadde giftet meg.

Les også: Disse bilene har minst feil etter 10 år

Friluftsliv viktigere enn bil

Men det er det altså ingen planer om enda, ettersom Ørsta-jenta ikke har noen kjæreste akkurat nå.

- Nei, men kanskje det løser seg for meg også nå som jeg har så flott bil, he, he...

- Ja, det kan fort skje. Og hvem er egentlig drømmemannen?

- Jeg vil nok heller ha en som er interessert i turer og friluftsliv, enn en som er bilfanatiker. Men hvis han er bilinteressert, så vil han jo komme godt ut av det med tanke på gutta i familien i alle fall, humrer Synnøve.

Drar på Vinjerock

Kanskje møter hun noen alt neste helg. Da drar hun nemlig sammen med to venninner i den knallrøde bilen til Vinjerock. 

- Da får vi i alle fall prøve bilen på en skikkelig langtur. Og med tre jenter på plass, blir det spennende å se om vi får med oss all bagasjen også, sier 24-åringen.

Vi lover å komme tilbake til Synnøve og Lexusen - og håper det neste halvåret blir fullt av mange hyggelige bilturer.

Les også: Topp 10: Brukt-SUVene med minst feil og problemer