Opel Insignia bakfra
Opel Insignia bakfra

Nå kommer en veldig god grunn til å kjøpe denne bilen

Opel finpusser på Insignia - og tilbyr noe mange nordmenn har lyst på.

Insignia er blitt en stor suksess for Opel og markerer på mange måter snuoperasjonen for dette merket som har vært gjennom mange tøffe år.

230 000 eksemplarer har rullet ut av fabrikken så langt. Her hjemme har suksessen vært litt mer beskjeden - uten at det nødvendigvis er bilens skyld.

Stjele kunder

Nå finpusser Opel litt på Insigina og i den forbindelse får bilen også en kombinasjon som er midt i blinken for det norske markedet.

Nå kan du nemlig kjøpe Insignia med kombinasjonen 4x4 og 2-liters diesel. CDTI-motoren yter 160 hester og har fått mye skryt. Diesel og firehjulstrekk er en slager på det norske markedet - og nå bør Insignia kunne stjele kunder fra både VW Passat, Skoda Octavia og flere av de japanske konkurrentene.

LES OGSÅ: Her kommer et råskinn fra Opel

Stillere

Til nå har du fått Ingisnia med 4x4 og 2,0 liter bensinmotor med turbo som yter 220 hk. Denne motoren har vært en del av motorutvalget siden lanseringen. 4x4 er standard med 2,8 V6 turbo på 260 hk og OPC-modellene. Men prismessig blir dette i drøyeste laget med norske avgifter og salget har vært høyst beskjedent.

Opel-ingeniørene har nå også gjort forbedringer på alle dieselmotorene for å forbedre støynivå og vibrasjoner og dermed holde kupeen stille og bedre akustikken. Forbedringene retter seg både mot mekanisk støy og forbrenningsstøy.

LES OGSÅ: Denne Opelen knuste alle konkurrentene

Opel.Insignia-side
Opel.Insignia-side