PS cabkupp
PS cabkupp

Nå kan du gjøre et cabriolet-kupp

Det blir sommer i år også. Og det er nå du bør kjøpe sommerbilen.

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen her på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre. Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Vinterhaterne spør:

Hei Spør Benny vi er et par som skal kjøpe cabriolet til sommeren. Solgte vår nummer to bil som var en Mini i fjor høst og nå skal vi ha noe uten tak. Har kikket på både Audi og Saab cabriolet og sliter litt med å helt bestemme oss.

Kan gi maks 120 000 kroner men det gjør selvfølgelig ikkeno om vi kommer unna med mindre penger enn dette. Men det vi lurer på er om det er sånn at vi kan gjøre spesielt godt kjøp på cabrioleter nå på vinteren? Det er kanskje ikke så mange som tenker veldig på å kjøpe slik bil når det er helt fryseboks ute, så anbefaler du å kjøpe nå i stedet for å vente til etter påske?

Dette må du vite før du kjøper cab - les alle rådene her

Benny svarer:

Hei vinterhatere. Endelig et spørsmål det er enkelt å svare på :). Ja, det er nå du kan gjøre cabrioletkuppet! Jeg følger jo sånn noenlunde godt med i bruktmarkedet og på cabrioleter er det temmelig stillstand om dagen. Det er jo sånn at "alle" skal ha cabriolet når våren kommer og sola skinner. Når vi er i ferd med å fryse bort derimot: Da er det firehjulstrekkere og SUV-er for alle penga.

Du kan gjøre gode kjøp hos både merkeforhandlere og de som bare driver med bruktbil. Men aller best er det nok å kjøpe fra privatpersoner som er ivrige etter å bli kvitt bilene sine nå. Da er det bare å finne fram til noen aktuelle biler, se nærmere på dem - og så presse pris. Hvis selger MÅ selge, kan du gjøre virkelige kupp nå. Alternativet for vedkommende er jo gjerne å vente til våren kommer, og ikke alle har tid til det. Lykke til!

Og her kan du starte letingen - i Brooms bruktbilguide

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen - klikk her

Velkommen - og lykke til!