Nå får du brukt Touareg til under 300 000,-

Stort verditap er gode nyheter for deg som er på bruktbiljakt.

VW touran Forfra
VW touran Forfra

VW Touareg ble lansert med brask og bram i 2003. Og var et lite øyeblikk noe av det mest trendy du kunne eie, selv om den ganske fort kom litt i skyggen av konsernbroder Porsche Cayenne – som den deler mye av mekanikken med.

Og Touareg ble med rette litt lillebror i dette forholdet.

Høyt verditap

Veldig sporty er Touareg ikke, men den har brukbart med plass, veldig bra framkommelighet og trygge, komfortable kjøreegenskaper. Og Touareg burde slik sett treffe det norske folk midt i sjelen, og være en populær bruktbil.

Touareg-annonse
Touareg-annonse

Men faktum er at Touareg er en av bruktbilene som har fått mest juling de siste årene. Verditapet har vært høyt, særlig gjelder dette utgavene med bensinmotor. Du får nå brukt Touareg til godt under 300 000 kroner.

Se en av Norges billigste VW Touareg her:

Det som er viktig å være klar over at bilene varierer veldig mye i utstyrsgrad, og at prisene på tilsynelatende lik bil derfor kan variere mye. Luftfjæring, navigasjon og skinnseter er et lite must på denne bilen.

God kvalitet

Kvalitetsmessig er Touareg en grei bil, og den er absolutt en modell som bidro til å snu den litt negative kvalitetstrenden VW hadde for noen år siden. Men det er et par ting man absolutt bør sjekke før man kjøper.

Foruten servicehistorikk, bremseskiver og forstilling, bør du også være oppmerksom på at det kan lekke fra vannpumpa, at det kan være oljelekkasje fra oljekjøleren og at det på noen biler har vært slakk i registerkjedet.

Les mer om Touareg i Brooms store bruktbilguide