Åpen bilde
Åpen bilde

Nå er det tid for å gjøre et båtkupp

Her er tre gode. Vi tror du blir overrasket over prisen!

Høsten er tid for gode båtkjøp. Noen er grepet av tre-fots-syken og MÅ ha ny og større båt til neste sesong, andre gir rett og slett opp båtlivets gleder etter det som må være tidenes mest ustabile sommer, mens andre trenger å frigjøre kapital til andre ting.

Uansett grunn – nå er det svært mange båter til salgs. Vi har i denne båtrunden funnet tre forskjellige eksemplarer. Ikke veldig store. Alle kan tas på henger, noe som letter opptak, utsettingsjobben og vinteropplagsjobben. Ikke er de veldig dyre heller, mellom 200 000 og 400 000,-.2004 Eikeli 21 sport. Kr. 390 000

Eikeli-21-sport
Eikeli-21-sport

For å se hele annonsen, klikk her:

Båtbygger Oddbjørn Jørgensen fra Eikeli-båtbyggeri er blant annet kjent fra Broom Live. Og jo da, det er denne sindige og koselige sørlendingen som har bygget denne nydelige 21-foteren.

Her snakker vi altså ikke masseproduksjon i Polen eller Ungarn, men godt gammelt, norsk og tradisjonsrikt håndtverk, utført på Fevik mellom Arendal og Grimstad, og det syns på både på detaljer, materialvalg og finish. Dette er verdensklasse!

21-Sporten fra Eikeli er allerede en velrenommert klassiker. Den kombinerer det moderne og det klassiske på en utmerket måte. Moderne, trygge sjøegenskaper og klassisk nostalgi.

Motoren er 300 hk V8 med umiskjennelig lyd. Den har sitteplass til fem og køyeplass til to. Båten selges i Porsgrunn for 390 000,-.

Sjekk denne vann-vittige RIB-en:1995 Skibsplast 650 CC. Kr. 200 000

Skibsplast
Skibsplast

For å se hele annonsen, klikk her:

Eieren av denne Skibsplasten har tydeligvis hatt samme drøm som Alf Prøysen, nemlig å seile rundt på Mjøsa, om enn ikke i en ”sprøkkin hålk”. Og den har altså kun gått i ferskvann..

Denne har utenbordsmotor, noe som mange anser som en fordel med hensyn til service etc. Det er en 150 hk Evinrude som her er montert på hekken, og den får den fine weekend-cruiseren på 21 fot opp i 40 knop.

650CC kombinerer sportslige, gode sjøegenskaper med praktisk innredning. Og den har et klassisk-moderne design. Den har også en stor og praktisk luke på fordekket som mange eiere av denne båten setter pris på.

650CC ble produsert mellom 1991 og 1997, så dette er en av de siste utgavene.

Se video: Jan Erik tester luksusyacht til 65 millioner
1974 Fram 580 Autofil-edition. Kr. 199 900

Af-snekka
Af-snekka

For å se hele annonsen, klikk her:

Fram 580 er i utgangspunktet en traust, solid, liten snekke med god plass og gode sjøegenskaper. Og den er produsert i Fredrikstad om jeg ikke husker feil.

Denne Fram-snekka derimot, er båten for deg som vil ha noe som ingen andre har maken til! Det er nemlig Autofil-Edition snekka. Den er totalt bygget om etter vår egen Jan Eriks ideer.

Det er ingen ringere enn Einar Hareide som står bak designet. Også Oddbjørn Jørgensen har hatt en god finger med i ombyggingen her, i tillegg til både dyktige lakkerere og skreddere. Så håndtverket om bord er det absolutt intet å utsette på.

Motoren er en innenbords, overhalt Yanmar diesel på 18 hk, og snekka trives godt i rundt 5 knops fart og drivstofforbruket er ca 20 liter i sesongen, hvis du bruker den mye...

Det er ikke mange 19-fotere som kan skilte med egen hengekøye og spesialdesignet parasoll! Med denne hyggelige båten er du garantert MYE oppmerksomhet. Den blir din for rett under 200 000,-

Les også: Jan Eriks snekke-tips: