Nå er det nesten halv pris på Røkke-båten

Den har ligget til salgs i ett år - og blir stadig billigere.

0_Røkkebåt med ring
0_Røkkebåt med ring

Reverie heter den enorme farkosten Kjell Inge Røkke fikk bygget tilbake i 2001. Kan du gjette hva den 230 (!) fot lange skuta kostet? Svaret er, hold deg fast, 550 millioner kroner. Det er 11 år siden.

I fjor ble den lagt ut til salgs med en prislapp med følgende siffer: 445.000.000. Superbåten vekket behørig oppsikt på rubrikk-nettstedet finn.no og annonsen skal ha blitt sett over 300.000 ganger.

Satt ned

En ting er imidlertid nysgjerrighet og stor interesse - noe annet er tydeligvis å finne aktuelle kjøpere til båten.

Tidligere i år ble nemlig prisen satt ned. Det hjalp tydeligvis ikke så veldig mye det heller. Nå har nemlig selger satt ned prisen ytterligere - til 55 millioner dollar, eller 343 millioner kroner.

LES OGSÅ: Nå kan du gjøre et båtkupp

Mange venner på tur

Men det er tydelig at det er mulig å prute mer. I annonsen kan vi nemlig lese dette: Den skal/må selges nå så alle bud vil bli vurdert.

Det er kjøpers marked, så byr du 250 millioner kroner, så tror jeg du får den, sier båtmelger Stian Sandlie i Aker Yachts, til Nettavisen NA24.

Retrieve har i de siste årene blitt brukt som charterbåt i Karibien på vinteren og i Middelhavet på sommeren, og har gått ca. 13.000 timer.

Og har du de nødvendige millionene, er det virkelig mulig å få med seg mange venner på tur.

LES OGSÅ: Båt: En av to kjører ulovlig

24 lugarer

M/Y Reverie er fortsatt den største yachten som har blitt bygget i Italia. Den er 70 meter lang, 12,5 meter høy med sine 7 dekk og inneholder det meste du kan forestille deg av stilig luksus.

Den har blant annet landingsplass for helikopter, svømmebasseng, 10 doble private lugarer med bad og garderobe, samt 14 lugarer for mannskapet. Den har topp moderne elektronisk utstyr og alt av vannsportleketøy.

LES OGSÅ: Denne 116-fot yachten er heller ikke så verst ...