TopGear er historie, men herrene Clarkson, Hammond og May kommer til Norge og lager nytt
og enda drøyere Show.
TopGear er historie, men herrene Clarkson, Hammond og May kommer til Norge og lager nytt og enda drøyere Show.

Se hva TopGear-gutta kommer til Norge med!

–  Uten BBC blir det villere enn noen gang

Det har vært mildt sagt turbulent rundt gjengen i TopGear de siste månedene.

Men selv om trioen med Jeremy Clarkson i spissen nå er ute av BBC, så holder de fortsatt sammen.

De har et helt nytt show på gang og dette kommer de til Norge og Stavanger med senere i juni

Fortsatt populære

Det er liten tvil om at Jerermy Clarkson, James May og Richard Hammond fortsatt er popuulære. To av de fire showene er allerede utsolgt, mens det på de andre to fortsatt finnes ledige plasser.

Gutta er nå i full sving med å skaffe biler til Norges-showet. I den forbindelse snakker de med både lokale forhandlere og private eiere. De har en sekvens i showet, der de skal ha 10-15 skikkelige superbiler fra ulike merker som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin og Lexus.

I tillegg har de en sekvens der de har to spesiallagede og spektakulære BMW E92 M3-er, dekket av mer enn 10.000 LED-pærer!

Ellers vil det i kjent stil bli halsbrekkende stunts, kjappe kommentarer, svidd gummi og eksos og sikkert en og annen overraskelse også ...

Jan Thore måtte redde Top Gear ut av matkrise:

Heter ikke TopGear 

Trioen vil trolig de nærmeste årene forbindes med TV-suksessen TopGear, men ettersom dette er en merkevare eid av BBC,  har blitt tvunget til å endre navn på sitt nye show. Det heter nå Clarkson, Hammond & May Live.

– Dette er et nytt show med nytt innhold. Nå som gutta ikke er en del av BBC lenger, har de stått enda friere. Og ikke overraskende tøyer de strikken lengre enn noen gang. Her blir det halsbrekkende stunts og mye drøy humor, lover Rowland French, kreativt ansvarlig for showet.

Beskylder Top Gear for elbil-juks

Låner private biler

I forbindelse med verdenspremieren på showet i Belfast 22. mai, hadde gutta biler til en verdi av rundt 50 millioner kroner. Akkurat nå kjøres det show i Sør-Afrika før de altså kommer til Norge og Stavanger. 

– Vi ser at de er ute etter å låne private biler til showet sitt her hjemme. Er det trygt?

– He, he … Jeg skjønner spørsmålet. Men svaret er ja. Private biler behandles selvfølgelig med den største respekt. Husk at disse gutta også er glade i fine biler og har absolutt ikke noe ønske om å ødelegge noe. Alt er selvsagt også forsikret, dersom det mot formodning skulle skje noe, avslutter Rowland French.

Denne har vært på Sydpolen