Nå blir den perfekt for Norge

Nye Honda Cr-V.

PS cr v helt ny
PS cr v helt ny

Dette er de aller første offisielle bildene av nye Honda CR-V. Den debuterer hjemme i Japan 17. september og er en forsiktig videreføring av dagens modell. Endringene er ikke store, men Honda har finpusset ytterligere på bilens mange kvaliteter.

Men en stor nyvinning har CR-V - og det vet vi mange norske kunder vil sette pris på. For første gang kommer den nemlig med kombinasjonen diesel og automat! Dette er høyt oppe på ønskelista hos svært mange SUV-kunder.

Mistet salg

Til nå har ikke Honda kunnet tilby det på CR-V og resultatet er helt klart at de har mistet salg til andre modeller. Skal du ha automat på CR-V i dag, må du velge bensinmotor. Det er det ikke mange som gjør i dette segmentet.

Accord med diesel? Les testen her:

Det aller første bildet av nye CR-V lekket ut på en Honda-side i Japan for noen uker siden. Honda har valgt å legge lanseringen av bilen til samme tid som den store bilutstillingen i Frankfurt.

På grunn av innsparinger har ikke Honda tatt seg råd til å være til stede der. Men nå skaffer de seg altså litt blest allikevel.

Designet skremmer

PS-CR-V-ny-2
PS-CR-V-ny-2

CR-V har lenge hatt en unik posisjon blant norske SUV-kjøpere. Dagens utgave er den tredje i rekken og har vært blant bestselgerne siden den ble lansert tidlig i 2007.

Det har egentlig bare vært et ankepunkt mot bilen: Nemlig frontdesignet.

Dette har nok skremt bort en del kunder, selv om mange har valgt en farge som gjør at den spesielle grill-løsningen ikke vises så godt.

Svart på kritikken

Hva kan vi så lese ut fra bildene av nye CR-V? Jo, at Honda har svart på kritikken mot frontdesignet og nå gjort det langt mer tradisjonelt.

CR-V eller Tiguan? Les duellen her

Den nye støtfangeren er trukket lenger opp, samtidig som panseret nå går lenger ned. Dermed unngår vi den gapende, sorte grillen på dagens modell.

Før jul

Honda-logoen i fronten er blitt større og nedre del av dørsidene ser også røffere ut. Bilen får nye 17- og 18-tommers felger. Innvendig skal interiørkvaliteten være hevet noen hakk, med høyere materialkvalitet og finish. Honda har også forbedret støydempingen.

Det er ikke offisielt bekreftet når nye CR-V er i landet, men vi tar neppe mye feil hvis vi tipper den er her i god tid før jul.

Lyst på brukt CR-V? Sjekk utvalget her

Honda-CR-V-skrått
Honda-CR-V-skrått