Moped: Her har han 140 km/t!

Dette er galskap - uten hjelm liggende med hodet under styret. Se video:

Moped
Moped

Dette er det komplette galskap - i rundt 140 km/t ligger altså denne mannen over mopeden i aerodynamisk stilling med hodet under styret og en arm på den ene gaffelbeinet!

Jeg må vel ærlig innrømme at min egen ungdom også i stor grad besto av trimma mopeder, men vi brukte da i hvert fall hjelm. Og gjorde ikke ting som dette.

Sjekk disse kule motorsyklene Jan Erik har vært ute og testet

Råtrimma

Det å få en moped til å gjøre noe særlig over 110 km/t er meget vanskelig. Da snakker vi optimalisert forgasser, riktig dysing, et velfungerende ekspansjonskammer, etc etc.

Så når denne mopeden gjør cirka 140 km/t, snakker vi seriøs trimming. Men vi kan også snakke en større sylinder, selv om den intense vepselyden fra totaktsmotoren avslører at slagvolumet ikke kan være alt for stort.

Sett kjørestilen før?

Rollie_Free,_record_run
Rollie_Free,_record_run

Noen av de mest motorsykkel-historie-interesserte vil nok nikke gjenkjennende etter å ha sett videoen - for har man ikke sett denne kjørestilen et annet sted?

Joda det stemmer det. I hvert fall noe lignende. Den legendariske Rollie Free satte amerikansk hastighetsrekord for motorsykler i 1948, liggende over en Vincent Black Lightning iført kun badebukse. Farten ble målt til 239,1 km/t!

Ikke en god idé

Men dette var ikke midt i trafikken, og det var faktisk et offisielt rekordforsøk. I 1948...

Til de som eventuelt måttes synes dette ser ut som en god idé - DET ER DET IKKE!

Se galskapen - snurr film!


Crazy 85 MPH Moped Stunt - Watch more Funny Videos

Se dette vanvittige hoppet