MC: Mini E Scooter Concept

Dette kan være kjempesmart! Les mer:

Mini scooter 2
Mini scooter 2

De fleste morgener du våkner opp og skrur på PC-en for å se hva som er nytt i bilverden får du kanskje en litt sånn der "Å nei... har de gjort dét!?! Hvorfor kunne de ikke bare...?"

Men i dag, en fantastisk nyhet! Mini, som i bilmerket Mini som egentlig skrives MINI og som eies av BMW, skal lage en elektrisk scooter! Dette er kjempegenialt!

Les mer om Mini i Broom store ny- og bruktbilguide her

Må i produksjon!

Mini scooter
Mini scooter

Men før jeg tar baklengssalto med kontorstolen, så er det kanskje på tide å vise litt edruelighet. Altså, Mini - eller MINI - skal vise et elektrisk-scooter-konsept de kaller MINI E Scooter Concept.

Foreløpig er det altså bare et konsept, men jeg synes dette er så bra at det bare må komme i produksjon!

Når det gjelder selve teknikken og sånn, så er det helt standardvare med en elektrisk motor inne i bakhjulet og et lithium-ion-batteri, så det gidder jeg ikke gå nærmere innpå.

Ja, og nå skal jeg selvfølgelig argumentere for akkurat dette. Mini har jo nettop vist SUV-en Countryman. En kul bil, helt enig, sikkert morsom å kjøre også, men er det det verden trenger i dag - enda en SUV?

Vises i Paris

Mini stod for noe smart en gang i tiden, så smart at den aldri ble fornyet - noe som igjen ledet til dens død. Det var i hvert fall mer enn bare et kult design.

Når BMW nå prøver å utvide merkevaren Mini, så blir det litt påtatt at de ender med en SUV. En elektrisk scooter derimot er midt i blinken. Den er smart, framtidsrettet, og ikke minst mini! Konseptet skal vises på bilutstillingen i Paris

Varemerket Mini er kjempesterkt og kan bli like stort som Ferrari og Harley Davidson, men da gjelder det å bruke det riktig. Det synes jeg BMW gjør nå.

Les denne Mini-testen - kanskje blir du fristet du også?

Hva mener du om en elektrisk scooter fra Mini? Skriv i kommentarfeltet under!