MC: Denne er kun kjørt av eldre herre med balanseproblemer

"På grunn av restriksjoner på mitt eldresenter ser jeg meg tvunget til å selge min Ninja"

MC annonse
MC annonse

Det er ikke uvanlig at man drar på litt i annonser både for biler og MC-er. Men her er en selger som velger en litt uvanlig strategi.

Her får vi nemlig vite at Kawasakien selges på grunn av restriksjoner på eldresenteret. Og at den kun er kjørt av eldre herre med balanseproblemer!

Vi prøver å ringe nummeret i annonsen, men intet svar.

Kanskje er herrens hørsel så dårlig at han ikke hører telefonen? Eventuelt har de kanskje mobilkarantene under morgenrutinene?

For de eldre er det jo livsnødvendig å få lest litt i avisa, høre værmeldingen, drukket morgenkaffen og få med seg hva som eventuelt er nytt på senteret etter nattens løp. Og da kan man jo ikke snakke i mobil!

Ka du tru? Hadde dette vært noe?

En japansk Ninja

Motorsykkelen som er annonsert er en Kawasaki ZX-6R Ninja, en 600-kubikks supersportsykkel fra Japan.

Motorsykkelen har imponerende fartsressurser grunnet effekt på over 100 hester på bakhjulet og forholdsvis lav vekt. Nå er riktignok denne 600-kubikkeren noe etter i effekt etter klasselederen fra dette året - nemlig Yamaha R6.

Mer enn nok for en gamling

Dette hadde du ikke turt!

Vi kan forstå at de på eldresenteret setter ned restriksjoner mot at gamle folk med balanseproblemer får håndtere slik redskap, men at gamle menn kan kjøre fort med motorsykkel det vet alle som har sett den legendariske speedwaykjøreren Åge Hansen i fullt drag!

At vi ikke får svar da vi ringer kan selvfølgelig også skyldes at det hele er en spøk, men vi håper det ikke er det. For vil ikke du også bli gammel på denne måten - med R-sykkelen til siste slutt?

Klikk her for å se hele annonsen