Låsebolter er en god investering for å unngå at noen stjeler felgene dine   men da skal passe godt på dem og vite hvor de er. Det smarteste er å oppbevare alle former for bolter i bilen.
Låsebolter er en god investering for å unngå at noen stjeler felgene dine men da skal passe godt på dem og vite hvor de er. Det smarteste er å oppbevare alle former for bolter i bilen.

Måtte sveise for å få av felgen

Felgene på drømme-SUV-en hadde låsebolt - da startet problemene.

Vi får inn massevis av mer eller mindre gode forslag til vår store konkurranse ”Hvorfor jeg bør vinne nye, komplette sommerhjul” i samarbeid med Superdekk.

Har du ikke fått deltatt ennå? Fortvil ikke! Klikk på linken under – og bli med du også!

Vi gir bort splitter nye sommerhjulhjul:

Superdekk
Superdekk

Vi videreformidler noen av de innleverte historiene med Broom-leserne. Her er Jarle Birkenes sin begrunnelsen for hvorfor han ønsker seg nye felger:

Les historien her:

Hei.

Jeg kjøpte meg en brukt Volvo XC90 2004-modell i desember.Trodde da at dekk og felger var bra og fine, men når jeg skulle legge om dekkene i påska så fikk jeg store problemer.

Det var låsebolter på alle felgene og den ene bolten var helt umulig å få ut. Jeg måtte etter mange forsøk gi meg og få hjelp av en som kunne sveise på en annen bolt på for så å prøve å få løsnet den.

Her måtte vi også ha mange forsøk men klarte det til slutt. Men etter sveising og banking var felgen egentlig ødelagt av stygge merker.

Har desverre ikke råd til å kjøpe nye felger p.g.a. fikk vannlekasje på badet i mars og det koster mer enn anntatt.

Håper nå på litt flaks og kanskje kan vinne denne konkurransen.

Vi gir bort splitter nye sommerdekk på felg: